16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    5 εφαρμογές της Apple που θα θέλαμε να υπάρχουν στο Android

    Όπως διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες στο 9to5Mac, ο Tim Cook άφησε να εννοηθεί πρόσφατα σε event για υπαλλήλους της εταιρείας ότι το Apple Music app δε θα αποτελέσει τη μόνη προσπάθεια του Cupertino να επεκταθεί μέσω εφαρμογών και στον κόσμο του Android. Ας δούμε, λοιπόν, με τη βοήθεια του Phone Arena, ποιες 5 εφαρμογές θα ήταν ωραία να φτάσουν στο OS της Google.

    android-ios

    1. iMessage

    Ένας από τους κύριους τρόπους επικοινωνίας των κατόχων συσκευών της Apple είναι τα iMessages, αλλά το γεγονός ότι η εφαρμογή περιορίζεται μόνο σε χρήστες iOS και Mac δυσκολεύει τα πράγματα. Aν οι χρήστες Android θέλουν να επικοινωνήσουν με αυτό τον τρόπο χρειάζονται μία third-party εφαρμογή, επομένως ένα port του app στο Android θα ήταν χρήσιμο και θα έλυνε τα χέρια σε όλους, ή τουλάχιστον σε όσους συμπαθούν την εφαρμογή.

    2. iTunes

    Μία γνώριμη εφαρμογή που χρησιμοποιούν πολλοί όχι μόνο σε iOS συσκευές αλλά και στους υπολογιστές τους, ωστόσο δεν υπάρχει για Android. Καθώς το Android Music είναι ήδη διαθέσιμο, γιατί να μη γίνει το ίδιο και με το iTunes;

    3. iCloud

    iCloud, γιατί όχι; Η εφαρμογή, ή τουλάχιστον κάποια μέρη της, θα μπορούσαν να μεταφερθούν στο OS της Google. Πολλοί χρήστες του Android φανταζόμαστε πως θα εκτιμούσαν το να μπορούν να συγχρονίσουν τη συλλογή φωτογραφιών, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγια και σημειώσεις ανάμεσα σε iOS και Android συσκευές, με τη βοήθεια της εφαρμογής.

    4. Apple Maps

    Μπορεί όταν ξεκίνησαν να είχαν τα.. χάλια τους, όμως μετά από μία σειρά updates η υπηρεσία έχει βελτιωθεί πολύ. Ποιος θα τα προτιμούσε όταν υπάρχουν τα Google Maps; Δεν ξέρουμε αλλά έχουμε hints ότι η Apple σκέφτεται να διαθέσει την εφαρμογή και για Android και γι’ αυτό την έχουμε στη λίστα μας.

    5. Music Memos

    Μία εξαιρετική εφαρμογή που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο iOS και μπορεί να μην απευθύνεται σε όλους αλλά ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί θα τη λατρέψουν. To app επιτρέπει σε μουσικούς να καταγράφουν υψηλής ποιότητας ασυμπίεστο ήχο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο της συσκευής ή εξωτερικό μικρόφωνο. Γιατί όχι και για Android λοιπόν;

    Θέλετε να μας κάνετε τις δικές σας προτάσεις;

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles