19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    5 Λόγοι για να ξεκινήσεις να βλέπεις το The Witcher!

    Υπάρχει ένα πολύ πιασάρικο τραγούδι

    “Toss a coin to your witcher…” Δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσεις και να μην σου «κολλήσει». Το τραγούδι που έχει γραφτεί από τους Sonya Belousova and Giona Ostinelli, και το ακούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως επικό.

    Θα γιατρέψει την νοσταλγία σου για το Game Of Thrones

    Μπορεί το τέλος του GoT να σε απογοήτευσε, γι’ αυτό σου προτείνουμε να δεις το The Witcher για να το ξεχάσεις. Μεσαιωνικά σκηνικά, μάγισσες και σπαθιά, μάχες και ξόρκια, θα γεμίσουν το κενό που άφησε πίσω της η δημοφιλής σειρά.

    O Geralt of Rivia! 

    Φυσικά, ο Henry Cavill έχει εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση αλλά δεν είναι αυτό το καλύτερο πράγμα σχετικά με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει. Ο Geralt of Rivia είναι από τους πιο cool χαρακτήρες. Όλοι τον φοβούνται, ωστόσο δίνει ευκαιρίες σε όλους παρά τις διαφορές τους. Είναι ειλικρινής, πιστός, γενναίος, ενώ οι αντιδράσεις του σε αρκετά σημεία είναι πραγματικά αστείες.

    Είναι σαν ένα «σκοτεινό παραμύθι»

    Το The Witcher έχει μία μυστήρια ατμόσφαιρα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μαγική. Μάγισσες, πριγκίπισσες, τέρατα, όλα αυτά συνθέτουν ένα σκοτεινό παραμύθι ιδανικό για όλα τα γούστα. Ένας κόσμος διαφορετικός και από τον δικό μας αλλά και από αυτούς που έχουμε συνηθίσει σε ταινίες φαντασίας. Ειδικά εάν έχει παίξει το ομώνυμο video game, σίγουρα δεν θα απογοητευτείς!

    Ενδιαφέρουσα πλοκή

    Το σενάριο της σειράς, βασισμένο στα ομώνυμα βιβλία του Andrzej Sapkowski είναι πολύ ιδιαίτερο και έχει ενδιαφέρον. Η ιστορία του Witcher είναι πρωτότυπη και το να ανακαλύψεις πως συναντάει στον δρόμο του την Yennefer, την Ciri και τους υπόλοιπους χαρακτήρες θα σε συνεπάρει. Εάν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ούτε έχεις παίξει το παιχνίδι μπορεί να μπερδευτείς λίγο. Έχε υπομονή και προσπάθησε να «συνδέσεις τις τελείες». Το μόνο σίγουρο είναι ότι βλέποντας το The Witcher θα περάσει ευχάριστα ο χρόνος σου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles