20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    5 λόγοι για τους οποίους τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ θα γίνουν τα smartphones των φετινών σου διακοπών

    Οι φωτογραφίες, οι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη σου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια των διακοπών σου. Είτε πραγματοποιείς μία κοντινή απόδραση παρέα με τους φίλους σου για ένα Σαββατοκύριακο, είτε κάνεις τις διακοπές που από το χειμώνα αναζητούσες σε κάποια από τα μαγικά νησιά μας, είτε έχεις επιλέξει ένα πιο μακρινό προορισμό στη χώρα των ονείρων σου, εκείνο που θα μείνει ζωντανό, μετά την επιστροφή σου στη ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι οι φωτογραφίες. Και καθώς είμαστε στο 2018, τα smartphones είναι, αναμφίβολα, εκείνα που έχουν αναλάβει το ρόλο και της φωτογραφικής μηχανής. Και, φυσικά, θέλεις να έχεις πάντα το καλύτερο, μία συσκευή που, παράλληλα με τις ανάγκες επικοινωνίας σου, θα φροντίσει να τραβήξει για εσένα τις καλύτερες φωτογραφίες, για να τις μοιραστείς στα social media, να τις στείλεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή απλά να τις κρατήσεις στο αρχείο σου για να θυμάσαι όμορφες στιγμές. Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, οι πλέον πρόσφατες προτάσεις της κορεατικής εταιρείας για την κορυφή της αγοράς, έχουν δυνατά “χαρτιά” να μας παρουσιάσουν στο κομμάτι των καμερών τους, αποτελώντας ιδανικές επιλογές και για τις φωτογραφίσεις σας το φετινό καλοκαίρι. Να γιατί…

    Samsung-Galaxy-S9-Plus-Dual-Camera

    1. Όποια ώρα της ημέρας κι αν θέλεις να φωτογραφίσεις, έχεις βρει τη συσκευή που έψαχνες

    Οι κορυφαίες προτάσεις της Samsung στην αγορά αυτή την περίοδο, τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ φροντίζουν ώστε να μπορείς να τραβάς άψογες φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ κάθε στιγμή της ημέρας. Χάρη σε μία πρωτοποριακή δυνατότητα διπλού διαφράγματος, η κάμερα μπορεί να προσαρμοστεί είτε στον έντονο είτε στον πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως ακριβώς το ανθρώπινο μάτι, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Το διπλό διάφραγμα υποστηρίζει τις λειτουργίες F1.5 και F.2.4 και είναι εγκατεστημένο στην πίσω κάμερα του Galaxy S9 και την πίσω ευρυγώνια κάμερα του Galaxy S9+.

    Extra tip: Μπορείς να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, εναλλάσσοντας το διάφραγμα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα.

    super-slow-motion

    2. Γίνε σκηνοθέτης και εντυπωσίασε τους πάντες με τη δυνατότητα πολύ αργής κίνησης

    Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ σου δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξεις video στα 960 frames το δευτερόλεπτο, χάρη στον αισθητήρα υψηλής ταχύτητας. Το επόμενο βήμα στην αργή κίνηση είναι το super slow motion, μία από τις δυνατότητες που κάνει τα νέα Samsung να ξεχωρίζουν στο τομέα του video. Μπορείς να επιδείξεις τις σκηνοθετικές σου ικανότητες, προσθέτοντας ριπές πολύ αργής κίνησης σε ένα video ή εστιάζοντας σε μία στιγμή.

    Extra tip: Μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά videos σε πολύ αργή κίνηση για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, να προσθέσεις μουσική με τυχαία επιλογή από προεγκατεστημένες επιλογές ή να χρησιμοποιήσεις ένα τραγούδι από τη δική σου λίστα αναπαραγωγής.

    samsung-galaxy-s9-plus

    3. Τώρα έχεις φωτογραφίες με λιγότερο θόλωμα χάρη στον οπτικό σταθεροποιητή

    Ακόμη κι αν οι συνθήκες απαιτούν δράση και κίνηση, το smartphone σου πρέπει να συντελεί ώστε οι φωτογραφίες σου να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS), μπορείς να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες αστάθειας. Καμία χαμένη λήψη πια, ακόμη κι όταν η δράση βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας.

    Extra tip: Να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy S9 διαθέτει OIS, ενώ το Samsung Galaxy S9+ dual OIS.

    4. Κάνε τις φωτογραφίες σου παιχνιδιάρικες χάρη στα φίλτρα bokeh

    Χρησιμοποιώντας τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, μπορείς να πραγματοποίησεις εστίαση σε πραγματικό χρόνο με φίλτρα bokeh, για ένα αποτέλεσμα που απογειώνει τις καλλιτεχνικές σου λήψεις αλλά και προσφέρει αποτέλεσμα επαγγελματία. Είτε θέλεις να τραβήξεις πορτρέτα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να χαμογελάς, είτε μία φωτογραφία στην οποία θα δώσεις έμφαση σε ένα σημείο ενδιαφέροντος, είτε απλά θέλεις να αναδείξεις την έμπνευση της στιγμής, οι πειραματισμοί σου με τη βοήθεια του bokeh μπορούν να είναι άπειροι.

    Extra tip: Αν έχεις στην κατοχή σου το Samsung Galaxy S9+, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Live Focus με τη λειτουργία θολών σχημάτων, για να μετατρέψεις τα bokeh φώτα φόντου σε σχήματα, προσθέτοντας λάμψη στη σκηνή.

    galaxy-s9-camera_goggle_device-purple

    5. Μπορείς να έχεις απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο μέσω των Google Photos

    Χρησιμοποιώντας τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, αλλά και το λογαριασμό σου στην Google, έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες, τα videos, ακόμη και τα videos με αργή κίνηση σε υψηλή ποιότητα στο Google Photos. Και τα καλύτερα νέα; Έχεις απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο.

    Extra tip: Το Google Photos σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου, να βρεις εύκολα αυτές που αναζητάς, αλλά και να έχεις με μερικά κλικ στην οθόνη σου τις αναμνήσεις κάθε όμορφης στιγμής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles