20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    4 sites για υπέροχες online χριστουγεννιάτικες κάρτες στο λεπτό!

    Ωραίες οι χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλά (α) κοστίζουν (β) απαιτούν μία διαδικασία που ψιλοβαριέσαι (αγορά, γράψιμο, αποστολή), ενώ (γ) τα Χριστούγεννα έφτασαν οπότε δεν προλαβαίνεις να τις στείλεις. Τι κάνεις;

    christmas-cards

    Μπαίνεις σε ένα ειδικό site και ετοιμάζεις μία online! Θα φτάσει με email σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμείς, άμεσα και χωρίς να ξοδέψεις στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και …ούτε ένα ευρώ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Ας δούμε πέντε sites που θα κάνουν για σένα την “εορταστική δουλειά”.

    crello.com

    Στο Crello, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από options που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε! Μόλις τελιώσετε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τη δημιουργία σας σε ένα πλήθος διαφορετικών formats (.PNG, .JPEG. .PDF κ.ά) και στη συνέχεια να την στείλετε με Mail στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

    Paperless Post 

    Πολύ απλή σελίδα, αλλά έχει αρκετά designs για να επιλέξεις και προσφέρει και δυνατότητες customizations.

    Some Ecards 

    Με δικό τους χαρακτήρα και διάθεση για ιδιαίτερο humor, οι κάρτες αυτές μοιάζουν περισσότερο με ιντερνετικά memes και το πιθανότερο είναι ότι θα σε κάνουν να κολλήσεις. Με πολλές δυνατότητες sharing δεν είναι παράλογο που πολλές κάρτες του Some Ecards έχουν γίνει viral.

    JukeBox Print

    Απλές ψηφιακές κάρτες σε πολλά templates και χρώματα. Φτιάξε τη δική σου με φωτογραφία αλλά και προσωπικό μήνυμα και στη συνέχεια σώσε τη δημιουργία σου σε .PDF format.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles