18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    5 ταινίες στο Vodafone TV που δεν πρέπει να χάσεις τον Απρίλιο

    To Vodafone TV παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμα του Απριλίου, που περιλαμβάνει πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, καταιγιστικές σειρές, ντοκιμαντέρ με βάθος και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο και είναι διαθέσιμο πάνω από όλα τα δίκτυα, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις, με μόλις 6,30 ευρώ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

    H ώρα των ταινιών

    “The Batman”

    Δύο χρόνια στους δρόμους, ο Μπάτμαν φέρνει φόβο στους κακοποιούς και ο Μπρους Γουέιν είναι βαθιά στις σκιές της Γκόθαμ. Με ελάχιστους μέσα στης πόλης το δίκτυο των αξιωματικών και των υψηλών δημοσίων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός είναι πια η μόνη ενσάρκωση της εκδίκησης για τους πολίτες, ακόμα κι όταν ένας δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης μέσω μια σειράς σαδιστικών μηχανισμών. Από τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Κόλιν Φάρελ μέχρι τον Τζέφρι Ράιτ, τον Πολ Ντέϊνο και την Ζόε Κράβιτζ, ο Ματ Ριβς (“Dawn of the Planet of the Apes”, “Cloverfield”) φτιάχνει μια νέα τριλογία για τον πιο ακριβοθώρητο τιμωρό του εγκλήματος.

    “Scream”

    Εικοσιπέντε χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους, βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα του Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης. Οι Νιβ Κάμπελ, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέιβιντ Αρκέτ επιστρέφουν για να αναμετρηθούν με τον μεγαλύτερο εφιάλτη τους, αλλά κυρίως να αποτίσουν φόρο τιμής στον Γουές Κρέιβεν, που ανέστησε ένα καινούργιο είδος τρόμου.

    “Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού”

    Μια μυστηριώδης δύναμη μετακινεί τη σελήνη από τη συνήθη τροχιά της και την οδηγεί σε πορεία σύγκρουσης με τη γη. Μια ομάδα επιστημόνων οργανώνει μια αποστολή προκειμένου να αποτρέψει τη σύγκρουση που θα οδηγήσει στην καταστροφή του κόσμου. Χάλι Μπέρι και Πάτρικ Γουίλσον στην απόλυτη ταινία καταστροφής της χρονιάς δια χειρός του Ρόλαντ Έμεριχ («Μέρα Ανεξαρτησίας», «Γκοτζίλα», «2012»), που ξέρει να χειρίζεται το τέλος του…κόσμου.

    “Μετά τον Γιανγκ (After Yang)”

    Ο Τζέικ αντιλαμβάνεται ότι το ανδροειδές που αναθρέφει την κόρη του, παρουσιάζει σοβαρές δυσλειτουργίες και ψάχνει να βρει έναν τρόπο ώστε να το επισκευάσει. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι η ζωή του τον προσπέρασε και προσπαθεί να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την κόρη του και τη γυναίκα του. Από το φεστιβάλ των Καννών στην εκλεκτική λίστα της Α24, το “After Yang” είναι μόλις η δεύτερη ταινία του Kogonada, του νέου πολυσυζητημένου δημιουργού του Χόλιγουντ που φέρνει μια εξαιρετική ερμηνεία του Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του πατέρα της ταινίας.

    Διαβάστε επίσης: «O Άνθρωπος του Θεού» σε αποκλειστική Α’ προβολή στο ΑΝΤ1+! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles