14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    5 video games που σε καθιστούν σύντροφο … “κελεπούρι”

    Παρά το γεγονός ότι σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται ενεργά με τα video games, οι σύντροφοί τους παραπονιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν το πάθος τους και οι ώρες μπροστά στην κονσόλα καταλήγουν πολλές φορές σε… καβγά. Ωστόσο, το «λιώσιμο» μπροστά στην οθόνη δε δημιουργεί μόνο τριβές και γκρίνια ανάμεσα στα ζευγάρια, αφού υπάρχουν και κάποια θετικά, τουλάχιστον με βάση τα όσα αναφέρονται σε πρόσφατο viral video!

    Πιο συγκεκριμένα, το The Noob Network παρουσίασε 5 video games, που αν τα παίζει ένας άντρας, θεωρείται ιδανικός για σύντροφος, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βρει χρόνο για να… απατήσει τη σύντροφό του.

    Ας δούμε ποια είναι αυτά τα video games και γιατί

    Elden Ring

    Όποιος έχει παίξει Elden Ring γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, όμως είναι υπερβολικά δύσκολο! Επομένως, ένας άντρας που αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τον εν λόγω τίτλο, δύσκολα θα βρει χρόνο να… ξενοκοιτάξει, αφού σχεδόν όλο το 24ωρο θα παραμιλάει, επειδή δε μπορεί να περάσει κάποιο boss.

    GTA V

    To GTA V αποτελεί μια σταθερή αξία εδώ και χρόνια, που κάνει τους gamers κάθε ηλικίας να κολλάνε. Εκτός από το γεγονός ότι ο άντρας που παίζει GTA V θα είναι όλη μέρα με ένα χειριστήριο στο χέρι, είναι πιθανό να διακρίνεται για το πείσμα και την υπομονή του στην επίστευξη στόχων, καθώς, ως γνωστόν, τα αγαθά κόποις κτώνται στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Rockstar.

    Helldivers 2

    Το Helldivers 2 είναι ένα σχετικά νέο παιχνίδι που ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από την κοινότητα. Υπάρχουν κάποιες φορές μερικά στοιχεία τοξικότητας, αλλά σε γενικές γραμμές οι gamers βοηθούν ο ένας τον άλλον και δουλεύουν ομαδικά. Οι άντρες που παίζουν Helldivers 2, απλά χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Τίποτα πονηρό!

    Dark Souls 3

    Δε θα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα με τα video games το Elden Ring και όχι το Dark Souls 3. Οποιοδήποτε παιχνίδι της κατηγορίας λειτουργεί καθησυχαστικά για τις συντρόφους των gamers, αφού είναι προορισμένα να προσφέρουν ψυχαγωγία, βγάζοντας στον παίκτη πρώτα την… ψυχή!

    Resident Evil 4

    Πρόκειται για ένα franchise που οι παίκτες αγαπούν πολύ και αφιερώνουν όλο τους το “είναι” σε αυτό! Μάλλον, θεωρείται χαριτωμένο που παθιάζονται σαν μικρά παιδιά με ένα παιχνίδι.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles