21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    50.000 δολάρια ζητά φοιτητής που εκβιάζει τον Elon Musk μέσω Twitter

    Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι ο 19χρονος Jack Sweeney δημιούργησε πέρσι ένα Twitter bot, που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τις κινήσεις των private jets, που ανήκουν σε γνωστούς δισεκατομμυριούχους, όπως ο CEO της Tesla, Elon Musk.

    O Musk έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τον νεαρό να σταματήσει, προσφέροντάς του το ποσό των 5.000 δολαρίων για να σβήσει το λογαριασμό.

    Ωστόσο, ο Sweeney φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε από αυτό το…ευτελές ποσό, απαντώντας ότι θα το έκανε για 50.000 δολάρια που θα τον βοηθούσαν να σπουδάσει ή να ίσως να αγοράσει ένα αυτοκίνητο Tesla. O Elon Musk, δε φαίνεται να δέχτηκε τον εκβιασμό και του απάντησε ότι θα το σκεφτεί, χωρίς να προχωρήσει όμως σε κάποια επιπλέον κίνηση. Το αποτέλεσμα ήταν ο 19χρονος να μεταφέρει τη συζήτηση με των πλουσιότερο άντρα του πλανήτη στη δημοσιότητα.

    Σημειώνεται ότι 19χρονος φοιτητής δημιούργησε στο Twitter τον λογαριασμό @ElonJet Twitter στον οποίο δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες για τις μετακινήσεις του με το 70 εκατ. δολαρίων τζετ Gulfstream G650ER που διαθέτει. Ο Musk με τις πολλές και πολυδιάστατες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είναι υποχρεωμένος να ταξιδεύει συνεχώς. Στον επίμαχο λογαριασμό δημοσιεύονται κάθε φορά οι ώρες αναχώρησης και προσγείωσης του αεροσκάφους του, γεγονός μάλλον ενοχλητικό που τον έχει κάνει να χάσει τον… ύπνο του!

    Διαβάστε επίσης:

    Μουσικό metaverse ετοιμάζουν Sandbox και Warner Music

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles