13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5+1 λόγοι για τους οποίους το Samsung Galaxy Note 9 προσφέρει την απόδοση που πάντα ψάχνατε από ένα smartphone

    Μία πρόταση ιδανική για όσους δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από ένα πανίσχυρο smartphone στα χέρια τους. Το Samsung Galaxy Note 9 αποτελεί μία συσκευή-εργαλείο που θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ημέρας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρήκαμε 5+1 λόγους, για τους οποίους η κορυφαία πρόταση της Samsung είναι το πιο αποδοτικό smartphone της αγοράς.

    Samsung Galaxy Note 9

    1. Μπαταρία που “υπακούει” στις ανάγκες των power users

    Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά… Ποιος θέλει να μένει από μπαταρία στη μέση μίας απαιτητικής ημέρας; Το Samsung Galaxy Note 9 θα σας βγάλει από κάθε τέτοια σκέψη και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα powerbanks στο σπίτι. Η μπαταρία των 4.000mAh εξασφαλίζει πως θα έχετε πάντα ενέργεια, ακόμη κι αν είστε power users. Οι μετρήσεις έχουν βρει ότι ανάμεσα στις Android ναυαρχίδες της αγοράς, το Galaxy Note 9 έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία. Και το “κερασάκι στην τούρτα”; Υποστηρίζεται ακόμη και ασύρματη φόρτιση που θα σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο όταν έρθει η ώρα να γεμίσει με ενέργεια. Η γρήγορη ασύρματη φόρτιση επαναφέρει το Galaxy Note 9 σας στο 100%, χωρίς καν να χρειαστεί να το βάλετε στην πρίζα.

    Samsung Galaxy Note 9-2

    2. Ταχύτατο Wi-Fi και LTE / Υψηλή απόδοση σε κάθε διεργασία

    Με το Samsung Galaxy Note 9, μπορείτε να επιτύχετε ταχύτητες δικτύου έως και 1.2Gbps. Με ενσωματωμένο gigabit LTE, Wi-Fi και 4×4 MIMO antenna, εξασφαλίζει υψηλότατες ταχύτητες, όποτε και όταν τις χρειάζεστε. Μεταφορά δεδομένων σε χρόνο όπου και αν βρίσκεστε, download αρχείων ή προβολή video γίνονται παιχνιδάκι, απροβλημάτιστα.

    Είναι το smartphone που θα ανταποκριθεί στα πάντα… Και βέβαια, οι gamers θα βρουν σ’ αυτό τον απόλυτο σύντροφό τους κάθε ώρα της ημέρας.  Το καινοτόμο σύστημα ψύξης νερού-άνθρακα της συσκευής διαχέει τη θερμότητα για να ψύχει αποτελεσματικά τον επεξεργαστή, διατηρώντας υψηλή απόδοση ενώ παίζετε, ενώ ο προσαρμοστής έξυπνης απόδοσης προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση του παιχνιδιού για βέλτιστη εμπειρία.

    Samsung Galaxy Note 9-3

    Μπορείτε ακόμη να προβάλετε περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης ή να κάνετε multi-tasking: ο επεξεργαστής 10nm και τα 6GB RAM θα φροντίσουν για άψογες επιδόσεις παντού. Και με πρόσβαση σε αστραπιαίες ταχύτητες δικτύου, όλα γίνονται στη στιγμή.

    3. Αποθηκευτικός χώρος “χωρίς περιορισμούς”

    Το Samsung Galaxy Note 9 θα ικανοποιήσει ακόμη και τους χρήστες που θέλουν να έχουν στο smartphone τους όλα τα αρχεία τους. Η χωρητικότητα της συσκευής ξεκινά από τα 128GB, αν, όμως, ακόμη κι αυτά δε σας είναι αρκετά, σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο του μέσω κάρτας microSD, έως και 512GB περισσότερο.

    4. Έξυπνη σάρωση για ασφάλεια και ευκολία χρήσης παντού

    Η απόδοση βρίσκεται πάντα σε άμεση συνάρτηση με την ευκολία χρήσης, αλλά και την ασφάλεια. Και γι’ αυτό φροντίζει στο Galaxy Note 9, η δυνατότητα έξυπνης σάρωσης, ένας καινοτόμος συνδυασμός αναγνώρισης προσώπου και σάρωσης ίριδας. Χρησιμοποιώντας την ισχύ και των δύο λειτουργιών, για να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, εξασφαλίζετε πάντα τη χρήση του smartphone σας χωρίς προβληματισμούς. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό αποτύπωμά σας, έναν κωδικό πρόσβασης, ένα PIN ή και ακόμη περισσότερους τρόπους.

    Samsung Galaxy Note 9-4

    5. S Pen: Το έξυπνο εργαλείο που κάνει το Galaxy Note 9 να ξεχωρίζει

    Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις (βελτιωμένες) δυνατότητες του νέου S Pen για να γίνετε ακόμη πιο παραγωγικοί με το Galaxy Note 9 σας. Πολύ σημαντικό το ότι το S Pen αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δύναμη της τεχνολογίας Bluetooth, λειτουργώντας ουσιαστικά ως χειριστήριο για τη συσκευή σας. Έτσι, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες όπως το να τραβήξετε φωτογραφίες, να αλλάξετε διαφάνειες ή να βάλετε σε παύση τα videos του YouTube με το πάτημα ενός κουμπιού – ακόμη και να ορίσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Επιπλέον, η φόρτιση του S Pen είναι πιο απλή από ποτέ, καθώς απλά πρέπει να το τοποθετήσετε και πάλι στο Galaxy Note 9 για να αποκτήσει άλλα 30 λεπτά λειτουργίας σε μόλις 40 δευτερόλεπτα.

    6. Και ακόμη περισσότερα…

    Το Samsung Galaxy Note 9, φυσικά, δε σταματάει εκεί. Οσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητές του, διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών ανάλυσης 2960×1440 pixels Super AMOLED, dual camera 12+12MP, selfie camera 8MP, ενώ είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις (Ocean View, Midnight Black & Lavender Purple). Διαθέτει ακόμη υβριδική dual SIM, στερεοφωνικά ηχεία ρυθμισμένα από την AKG, αλλά και την εγγύηση της σουίτας ασφαλείας Samsung Knox. Η συσκευή μπορεί να ακόμη και να αντέξει στο νερό έως και το 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά και να συνεχίσει να λειτουργεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles