23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    6 “χρυσές” σειρές που αξίζει να δεις στο Vodafone TV

    Σε σημαντικές κατηγορίες των φετινών Χρυσών Σφαιρών αναδείχτηκαν νικήτριες 6 τηλεοπτικές επιτυχίες και 2 ταινίες που μπορεί κανείς να απολαύσει στο Vodafone TV, το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα και τη μοναδική υπηρεσία στη χώρα που ενσωματώνει το Disney+ στα πακέτα της.

    Με μακρά ιστορία στις βραβεύσεις του, η ΗΒΟ εκπροσωπήθηκε επάξια από τον τυφώνα του “The White Lotus: Sicily” που με την δεύτερη σαιζόν κέρδισε 2 βραβεία, για την Καλύτερη Μίνι Σειρά και το βραβείο Β’ Γυναικείου ρόλου με τη μοναδική Τζένιφερ Κούλιτζ, καθώς και το “House of the Dragon” που έφυγε με το βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς, αλλά και την Ζεντάγια που τιμήθηκε με το χρυσό αγαλματάκι Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο “Euphoria”.

    Και οι τρεις σειρές φιλοξενούνται αποκλειστικά στο Vodafone TV, που από τον Δεκέμβριο γιορτάζει τα 50 χρόνια της μοναδικής τηλεοπτικής ιστορίας της HBO με μία ξεχωριστή, επετειακή OnDemand κατηγορία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης. Το Disney+, που επίσης φιλοξενείται στο Vodafone TV, και η Disney ξεχώρισαν με το “Abbott Elementary”, το οποίο εντυπωσίασε με τον δεύτερο κύκλο του και απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, αλλά και τα βραβεία Καλύτερης Ηθοποιού – Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την Κουίντα Μπράνσον και Καλύτερου Ηθοποιού Β’ Ανδρικού Ρόλου – Κωμωδία, Μιούζικαλ ή Δράμα για τον Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς.

    Στις κατηγορίες ερμηνείας, ξεχώρισαν επίσης το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού – Κωμωδία ή Μιούζικαλ που δόθηκε στον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για το “The Bear” και το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού – Μίνι Σειρά, Ανθολογική Σειρά ή Τηλεταινία στην Αμάντα Σέιφριντ για την ερμηνεία της στη μίνι σειρά “The Dropout”, που επίσης περιλαμβάνονται στην υπηρεσία Disney+.

     

    Τέλος, η Άντζελα Μπάσετ τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Β’ Γυναικείας Ερμηνείας για τον ρόλο της στη συνέχεια του blockbuster της Marvel “Black Panther: Wakanda Forever”, το οποίο, μετά την τεράστια εισπρακτική του επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα είναι διαθέσιμο από την 1/2 αποκλειστικά στο Disney+.

    To Vodafone TV προσφέρεται εντελώς δωρεάν με το πρόγραμμα Triple Play FIBER 100, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην υπηρεσία Disney+, με αποκλειστικούς, προνομιακούς όρους, όλο τον κατάλογο του ΗΒΟ, αλλά και έναν ανεξάντλητο κατάλογο OnDemand ντοκιμαντέρ, παιδικών προγραμμάτων καθώς και των δημοφιλέστερων συνδρομητικών καναλιών.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles