22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του Deliver Us Mars (trailer)

    Το Deliver Us Mars, το επόμενο παιχνίδι της Keoken Interactive, απέκτησε πριν από μερικές ώρες ένα νέο trailer που προετοιμάζει το επερχόμενο λανσάρισμα. Η εκδότρια εταιρεία Frontier Developments είχε υποσχεθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης που σημειώθηκε μέσα στο 2022.

    Το Deliver Us Mars αποτελεί το sequel του Deliver Us the Moon. Πρόκειται για μια sci-fi περιπέτεια που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2018 στο PC με τον τίτλο Deliver Us the Moon: Fortuna. Το είδαμε να επανακυκλοφορεί ένα χρόνο μετά με τον απλούστερο τίτλο Deliver Us the Moon στις κονσόλες PS4 και Xbox One, όπως και στα επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X/S. Το παιχνίδι ακολουθεί το ταξίδι ενός αστροναύτη που πηγαίνει στο φεγγάρι για να βρει έναν τρόπο να σώσει την ανθρωπότητα από ένα καταστροφικό μέλλον. Το Deliver Us Mars θα συνεχίσει την ιστορία, η οποία τώρα θα μετακινηθεί μια δεκαετία μπροστά. Οι αστροναύτες θα ανταποκριθούν σε μια παράξενη κλήση από τον Άρη.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

    Διαβάστε επίσης: Μεγάλο ενδιαφέρον στο Steam για το επερχόμενο Hogwarts Legacy (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles