19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    7 Σεπτεμβρίου – Save the Date! Επίσημο το “Far Out” iPhone 14 event της Apple…

    Τελικά, όπως αποδείχθηκε οι φήμες έπεσαν για μια ακόμη φορά… μέσα, καθώς πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί ότι το event στο οποίο η Apple θα ανακοινώσει τα νέα iPhone είχε “κλειδώσει” για τις 7 Σεπτεμβρίου και πράγματι αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τo iPhone 14 (κι όχι μόνο). Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα site του εξωτερικού, ήδη η Apple έχει αρχίσει να στέλνει τις πρώτες προσκλήσεις, με τις λέξεις «Far Out», να μας δίνουν μια προ-γεύση για τις διαθέσεις της εμβληματικής εταιρείας τεχνολογίας.

    Η παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω online streaming από τα επίσημα κανάλια τις Apple και θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε, η Apple θα ανακοινώσει 4 νέα iPhone (14), με τα leaks να κάνουν λόγο ότι το line-up των νέων iPhone θα περιλαμβάνει ένα «core» μοντέλο στις 6.1 ίντσες, ένα iPhone 14 Max (6.7 ίντσες), ένα iPhone 14 Pro (6.1 ίντσες) και τέλος ένα iPhone 14 Pro Max (6.7”). H Apple δεν θα προχωρήσει στο release ενός mini μοντέλου, όπως τις προηγούμενες χρονιές, εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών πωλήσεων των iPhone 12 και iPhone 13 Mini. Το δυνατό σημείο των iPhone 14 δεν θα είναι άλλο από το Bionic A16 chipset, ενώ στα πιο «χαμηλά» μοντέλα θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερη RAM, μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένες δυνατότητες στον τομέα της κάμερας.

    Πέραν των νέων iPhone, η Apple πρόκειται να ανανεώσει και το line-up των wearable της, με την σειρά 8 του Apple Watch να διαθέτει και ένα Pro μοντέλο, το οποίο θα είναι boostαρισμένο με μεγαλύτερη οθόνη, ενώ το κυρίαρχο υλικό θα κατασκευής θα είναι το σούπερ ανθεκτικό τιτάνιο. Παράλληλα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλα τα νέα μοντέλα της σειράς 8 θα διαθέτουν sensor που θα καταγράφει τη θερμοκρασία στο σώμα, ενημερώνοντας τον χρήστη του για το εάν έχει παρουσιάσει πυρετό. Τέλος, στο event της 7ης Σεπτεμβρίου πρόκειται να γνωρίσουμε και τα νέα βελτιωμένα AirPods Pro.

    Save the date λοιπόν στις 7 Σεπτέμβρη και stay tuned, όπου για μια ακόμη χρονιά θα αναλάβουμε να σας μεταφέρουμε στην καρδιά των εξελίξεων!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles