21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται το 8ιντσο Galaxy Note: θα το δούμε στο MWC

    Είναι λίγο λιγότερο από επίσημη η επιβεβαίωση της παρουσίασης ενός 8ιντσου Samsung Galaxy Note από τους Κορεάτες κατά την παρουσία τους στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη 25-28 Φεβρουαρίου.

    Η «επιβεβαίωση» προέρχεται από το Κορεάτικο site iNews24, στο οποίο ο JK Shin, υπεύθυνος του Mobile division της Samsung, επιβεβαίωσε την έλευση του 8ιντσου tablet. Από προηγούμενες διαρροές που είχαμε δει στο Engadget, το tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 3G και Wi-Fi, το λειτουργικό του θα είναι Android Jelly Bean 4.2, η οθόνη του θα έχει ανάλυση 1280×800 και θα διαθέτει δύο κάμερες: μία πίσω, των 5MP και μία πρόσθια για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων που θα είναι στα 1,3 MP.

    Όπως σωστά επισημαίνουν οι συντάκτες του Verge, αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να δούμε, τόσο το Galaxy S IV με οθόνη 1080p, όσο και ένα μεγαλύτερο Galaxy Note phablet, αλλά κανένα δεν πρόκειται να δούμε κατά την διάρκεια του MWC. Περισσότερο θα τα δούμε σε ανεξάρτητο event της Samsung κάποια στιγμή κοντά στο Μάιο υπολογίζουμε.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles