22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Pylones Hellas και Okta αλλάζουν το τοπίο του identity access management σε Κύπρο και Ελλάδα

    H Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd που δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου σε Ελλάδα, Κύπρο και Ν.Α. Ευρώπη, ανακοινώσε πρόσφατα μια νέα στρατηγική συνεργασία με την Okta, Inc. (κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Identity Access Management (IAM), με έδρα το Σαν Φρανσίσκο). Με τη συνεργασία αυτή, η Pylones Hellas φέρνει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα κατάλληλα εργαλεία στις επιχειρήσεις ώστε να μπορούν να διαμορφώσουν τις πολιτικές πρόσβασης που παρέχουν, βάσει σύνθετων απαιτήσεων συμμόρφωσης. Αυτό επιτυγχάνεται υιοθετώντας τεχνολογίες end-to-end για καλύτερη διαχείριση, ευκολότερη εμπειρία για το χρήστη και ταυτόχρονη εξοικονόμηση κόστους.

    Okta: Η Νο1 πλατφόρμα στον κόσμο για Identity Management

    Η Okta κατέχει ηγετική θέση σύμφωνα με το Gartner Magic Quadrant στο τομέα του Access Management, κατακτώντας επι πέντε συναπτά έτη τη πρώτη θέση ξεχωρίζοντας παράλληλα και στο κομμάτι των λύσεων Auth0 στη σχετική λίστα. Πρόκειται για την κορυφαία ανεξάρτητη εταιρία identity λύσεων. Η Pylones Hellas στο πλαίσιο των επενδύσεών της σε νέες state-of-the-art τεχνολογίες, θέτει έτσι στην υπηρεσία των πελατών τις, περισσότερες δυνατότητες μέσω των λύσεων ασφάλειας της Okta. Οι λύσεις αυτές διευκολύνουν την ταυτοποίηση των χρηστών επιτρέποντας ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα ενός οργανισμού.

    Οι επιχειρήσεις με τις συγκεκριμένες λύσεις, μπορούν να διαχειρίζονται:

    • την πρόσβαση ενός χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού on boarding στην εταιρεία
    • την ασφαλή ταυτοποίηση μεμονωμένης σύνδεσης και ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για πρόσβαση στις εφαρμογές τους
    • αυτοματοποιημένο off-boarding, εφόσον οι χρήστες αλλάζουν ρόλους ή αποχωρούν από έναν οργανισμό.

    Ο Justin Doo, Regional Vice President, SEMEA της Okta, αναφερόμενος στο θέμα της  συνεργασίας  με την Pylones Hellas, δήλωσε  «Η Okta συνεργάζεται με εταιρείες που βοηθούν να επιτύχουμε το όραμά μας, δηλαδή να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε εταιρεία να αξιοποιήσει με ευκολία και ασφάλεια οποιαδήποτε τεχνολογία σε cloud ή on-prem εφαρμογές. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Pylones Hellas, έναν αξιόπιστο συνεργάτη με σημαντική εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια, την πρόληψη απειλών, το IAM και το customer identity, όντας βέβαιοι ότι θα αποτελέσει σημαντικό κρίκο στην υλοποίηση του οράματός μας και στην Ελλάδα. Με την Okta, οι πελάτες της Pylones Hellas θα μπορούν να παρέχουν σε υπαλλήλους, πελάτες και συνεργάτες πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία, υιοθετώντας παράλληλα ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας».

    Από την πλευρά του ο Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η Pylones Hellas είναι πλέον έτοιμη να υποστηρίξει τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις χρήσης IAM, χάρη στη συνεργασία μας με την Okta. Μας δίνετε η δυνατότητα να παρέχουμε απλή και ασφαλή πρόσβαση σε ανθρώπους και οργανισμούς όπου και αν αυτοί βρίσκονται, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles