11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    9000% (!!!) αυξήθηκαν τα streams του “Baby Blue” των Badfinger

    Ένα τραγούδι ακούει ολόκληρος ο πλανήτης σήμερα και αυτό δεν είναι άλλο από το “Baby Blue” των Badfinger που έπαιξε στην τελευταία σκηνή της σειράς. Και η απόδειξη έρχεται από τα νούμερα του Spotify που δείχνουν πως τα παγκόσμια streams του “Baby Blue” ανέβηκαν κατά 9000%!

    breaking-bad-s05-1080p-web-dl-dd5-1-h-264-720p

    Μάλιστα ο πίνακας που έστειλαν στο Business Insider  δείχνει πως με το που τελείωσε το επεισόδιο στις 10:15 το βράδι, άπαντες έτρεξαν στο Spotify για να ακούσουν το κομμάτι, κάτι που επανέλαβαν με το που ξύπνησαν ή  άρχισαν να πηγαίνουν στην δουλειά.

    microsoft excel

    Έστω και με τρομερή καθυστέρηση πάντως οι Badfinger, γνώρισαν μία μεγάλη επιτυχία, ένα συγκρότημα των 70s που στην πορεία του ατύχησε, αν και είχε ξεκινήσει με μεγάλες φιλοδοξίες. Οι Badfinger ήταν το πρώτο συγκρότημα που είχε υπογράψει στην εταιρεία Apple που είχαν φτιάξει οι Beatles το 1968 με σκοπό να ηχογραφήσουν δικά τους παράλληλα projects αλλά και να αναδείξουν καινούργια συγκροτήματα. Το βάρος όμως που έπεσε στους ώμους τους των Badfinger, που αδίκως βαφτίστηκαν ως οι επόμενοι Beatles, ήταν πολύ μεγάλο και δεν άφησε το γκρουπ να εξελιχθεί όπως θα μπορούσε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles