22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    A.T. MULTITECH: «Hands on live presentation» των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων τεχνολογίας την ερχόμενη Τετάρτη στη Λευκωσία

    «Hands on live presentation», των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων τεχνολογίας, όπως Dell, Epson, Fujitsu, HP, Optoma, Panda και Samsung, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτώβριου από τις 15:00 έως τις 19:00 στην Λευκωσία. Η  εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρεία A.T. MULTITECH, και έχει ως στόχο να ενημερώσει τα στελέχη των επιχειρήσεων, τους τεχνικούς και τους μεταπωλητές για τα νέα προϊόντα και τις προσφερόμενες λύσεις των μεγαλυτέρων κατασκευαστών παγκοσμίως.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να χρησιμοποιήσουν «ζωντανά» διάφορα καινοτόμα προϊόντα, ενώ εκπρόσωποι και διευθυντικά στελέχη των εταιρειών Dell, Epson, Fujitsu, HP, Optoma, Panda και Samsung που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση, θα συνομιλήσουν με τους παρευρισκομένους για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και θα τους ενημερώσουν για τις λύσεις που μπορούν να τους προσφέρουν.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας A.T. MULTITECH, στην οδό Βηθλεέμ 20 στον Στρόβολο.

    multitech hands on presentation invitation

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles