21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το high-end HTC Desire A55

    Η HTC ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία στο MWC της Βαρκελώνης, στις αρχές Μαρτίου και εκτός από τα δύο M9, θα μας δείξει και άλλα νέα μοντέλα, όπως το Desire A55.

    htcm82

    Σημερινές διαρροές δεν εμφανίζουν το κινητό αλλά τα specs του, σύμφωνα με τον @upleaks. Θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD, οκταπύρηνο MediaTek MT6795 64-bit, 3GB RAM, 32GB χώρου αποθήκευσης, 20 MPixel κύρια κάμερα και 13 MPixel δευτερεύουσα (η οποία ίσως είναι και η γνωστή 4άρα Ultrapixel του M8). Επίσης τα γνωστά Boomsound stereo ηχεία και το Sense 7.0 UI πάνω από το Android 5.0 Lollipop, ενώ η μπαταρία ξέρουμε απλά πως θα είναι μικρότερη από 3.000mAh.

    Τo Desire A55 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, White Rose Gold, Gray και Brown Gold, θα βγαίνει single-SIM στην Ευρώπη και θα κυκλοφορήσει ξεχωριστό Dot View case γι’αυτό! Περισσότερa από το MWC!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles