18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Μη χάσετε ούτε μια λήψη, χάρη στην α6000, από τη Sony, η οποία προσφέρει την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς

    [Δελτίο Τύπου]

    sony a6000

    Η ταχύτατη νέα α6000, από τη Sony, έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη ταχύτητα αυτόματης εστίασηςi από οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, φωτογραφίζοντας θέματα σε ξεκάθαρη εστίαση σε μόλις 0,06 δευτερόλεπτα. Από αυθόρμητα χαμόγελα, μέχρι αξεπέραστα σερβίς στο τένις, θα μπορείτε να συλλαμβάνετε αυτές τις στιγμές, που οι άλλες φωτογραφικές μηχανές χάνουν. Χάρη στον αισθητήρα Exmor APS HD CMOS με 24,3 megapixel και τον επεξεργαστή BIONZ X, κάθε κάδρο σφύζει από πλούσιες και αναλυτικές λεπτομέρειες.

    Η α6000, με τα δυο εμβληματικά της σχέδια, σε μαύρο και τιτάνιο, έρχεται να εκτοξεύσει τη σειρά mirrorless  της Sony και να τραβήξει πολλά ζηλόφθονα βλέμματα από άλλους φωτογράφους. Όσοι χρήστες δελεάζονταν από το μέγεθος και το βάρος των φωτογραφικών μηχανών χωρίς καθρέπτες, αλλά ήταν διστακτικοί να στραφούν σε αυτές, από φόβο να χάσουν την πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση, μπορούν να μην αμφιταλαντεύονται πλέον, χάρη στην α6000.

    Είναι πιο γρήγορη και από τις περισσότερες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR. Η απίστευτη ταχύτητα αυτόματης εστίασης της α6000 υποστηρίζεται από το προηγμένο υβριδικό σύστημα Fast Hybrid AF της Sony. Ο αισθητήρας phase-detection AF, εστιακού επιπέδου 179 σημείων, συνδυάζεται με υψηλής ακρίβειας αυτόματη εστίαση με ανίχνευση αντίθεσης. Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός αποδίδει την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμοi από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς. Επιπλέον διαθέτει τη λειτουργία continuous shooting στα 11fps με εξαιρετικά ακριβή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την α6000 – ακόμα και τα γρήγορα κινούμενα θέματα, όπως αθλητές ή ζώα που κάνουν ακροβατικά – ενώ το σύστημα Fast Hybrid AF διατίθεται και για τη λειτουργία ταινιών.

    Μέσα στο μικρό και αποτελεσματικό σώμα της φωτογραφικής μηχανής υπάρχουν πολλά ακόμα εξαιρετικής ποιότητας χαρακτηριστικά. Η σύνθεση των σκηνών είναι μια απόλαυση μέσα από το καθαρό και φωτεινό σκόπευτρο OLED Tru-Finder . Κάντε προεπισκόπηση των εφέ των ρυθμίσεων της εστίασης, της έκθεσης και άλλων, για να ξέρετε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

    Οι διακόπτες ελέγχου και λειτουργιών, που είναι τοποθετημένοι στο πάνω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, σάς επιτρέπουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων λήψης, χωρίς κόπο, όσο εσείς είστε εστιασμένοι στη σκηνή που διαδραματίζεται μπροστά σας. Συνολικά 7 προσαρμόσιμα κουμπιά – συμπεριλαμβανομένων και των δυο αποκλειστικών προσαρμοσμένων κουμπιών – σας δίνουν πρόσβαση σε κάθε μια από τις 43 λειτουργίες, που μπορείτε να συνδέσετε, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός λάτρης της φωτογραφίας. Όσον αφορά στην επιπλέον ευελιξία σε κάθε περίσταση, υπάρχει ένα ενσωματωμένο φλας που φωτίζει τα πορτρέτα σας ή τα σκοτεινά εσωτερικά πλάνα.

    Είναι πολύ εύκολο να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με το κινητό σας, χάρη στο ενσωματωμένο NFC και Wi-Fi που επιτρέπει τη σύνδεση με ένα άγγιγμα με το Xperia , το smartphone, το tablet ή το φορητό σας VAIO, που διαθέτουν λογισμικό Android και είναι συμβατά με τεχνολογία NFC. Με ένα απλό άγγιγμα ενεργοποιείται η λειτουργία Smart Remote Control, η οποία συνδέει τη φωτογραφική σας μηχανή και ενεργοποιεί το κλείστρο από απόσταση, ενώ παράλληλα προβάλει τις λήψεις στο κινητό σας.

    Τα κομψά προαιρετικά αξεσουάρ της α6000 περιλαμβάνουν τη θήκη σώματος LCS-EBC just-fit Body Case, η οποία προστατεύει τη φωτογραφική μηχανή από τη σκόνη και τις γρατσουνιές, που μπορούν να συμβούν καθημερινά. Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα μέσω του συνδεδεμένου USB, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία NFC ή να τοποθετήσετε τη φωτογραφική μηχανή πάνω σε ένα τρίποδο, χωρίς να τη βγάζετε από τη θήκη της.

    Η τσάντα LCS-ASB1 Active Sling Bag προστατεύει τη φωτογραφική μηχανή σας όσο βρίσκεστε έξω. Κρατήστε την στο χέρι, ή φορέστε την στον ώμο σας. Χάρη στο υδατοαπωθητικό ύφασμά της και το κλείσιμο με φερμουάρ, τα περιεχόμενά της θα είναι ασφαλή και στεγνά.

    Η μαλακή θήκη μεταφοράς LCS-BBXL[ii] είναι ιδανική για να προστατεύει τους μακρούς φακούς σας, όπως τους SEL18200LE ή τους SEL55210, όσο βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Η υδατοαπωθητική θήκη προσφέρει, ακόμα, επιπλέον χώρο για να φυλάξετε και το καπάκι του φακού. Διατίθεται επίσης το PCK-LM17, το ημίσκληρο προστατευτικό φύλο, το οποίο προφυλάσσει την οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής από γρατσουνιές, σκόνη και δαχτυλιές.

    Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, α6000, από τη Sony, θα διατίθεται προς πώληση στην αγορά από τον Απρίλιο του 2014.



    [i] Μεταξύ των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς που διαθέτουν αισθητήρα εικόνας APS-C, από την 12η Φεβρουαρίου 2014, βάσει ερευνών της Sony. Οι μετρήσεις έγιναν χρησιμοποιώντας εσωτερικές μεθόδους μέτρησης της CIPA με τοποθετημένο φακό E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS, απενεργοποιημένο Pre-AF και σκόπευτρο σε χρήση.

    [ii] Νέο μεγαλύτερο μέγεθος στην ευρύτερη σειρά των τσαντών LCS-BBM/LCS-BBL

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles