18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    AccountingWise: Νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στον τομέα της λογιστικής

    Τη νέα, καινοτόμα και εύχρηστη πλατφόρμα εκπαίδευσης «AccountingWise», λάνσαρε πρόσφατα το European Institute of Management and Finance (EIMF) σε συνεργασία με το London Governance and Compliance Academy (LGCA). Πρόκειται για ένα νέο διαδικτυακό κόμβο που παρέχει την δυνατότητα εκπαίδευσης σε θέματα λογιστικής. Απευθύνεται τόσο σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και της λογιστικής, όσο και σε καθιερωμένους επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να επικαιροποιήσουν ή να διευρύνουν τα υφιστάμενα προσόντα τους. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση καινοτόμων και διαδραστικών εργαλείων, οι ενδιαφερόμενοι έχουν στην διάθεση τους ηλεκτρονικά βιβλία, διαδραστικές σημειώσεις, ασκήσεις που ενισχύουν την πρακτική εφαρμογή της ύλης, διαδραστικά κουίζ και δείγματα πραγματικών εξετάσεων, που τους επιτρέπουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις και τις πιστοποιήσεις των τριών πιο διαδεδομένων και αναγνωρισμένων επαγγελματικών τίτλων Λογιστικής παγκοσμίως: του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), του Association of Accounting Technicians (AAT) και του Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

    Ο κύριος Μάριος Σιαθάς, Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF, σχολιάζοντας το νέο καινοτόμο πρόγραμμα, σημείωσε τα εξής:

    «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το AccountingWise® σε συνεργασία με το LGCA, τους συνεργάτες μας στη Μεγάλη Βρετανία. Αποτελεί μια μοναδική, εμπεριστατωμένη, ευέλικτη και πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στον τομέα της λογιστικής, η οποία προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους φοιτητές για να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα τους στη λογιστική. Η δυνατότητα εξασφάλισης ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για την απόκτηση των τριών επαγγελματικών τίτλων λογιστικής (ACCA, AAT και CIMA) μέσα από ένα ενιαίο ηλεκτρονικό «one-stop shop», αποτελεί καινοτομία. Η διαδραστική και ευέλικτη φύση του AccountingWise® έρχεται να απλοποιήσει την επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση, κάτι που χρειάζεται η σημερινή γενιά φοιτητών και επαγγελματιών.»

    Τέλος, σημειώνεται ότι η πλατφόρμα του AccountingWise είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://eimf.eu/accounting-courses-by-eimf/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles