21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Acer Liquid Glow: Ίσως το πιο “fun” entry-level Android κινητό που θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη

    Η Acer, τιμώντας την παράδοση που θέλει τις περισσότερες εταιρείες να ανακοινώνουν τις νέες τους συσκευές λίγες μέρες πριν την έναρξη του Mobile World Congress, ανακοίνωσε επισήμως τη νέα Android ICS συσκευή της που, σε αντίθεση με πολλές άλλες… είναι όμορφη!


    Απευθύνεται σίγουρα σε νεαρότερο κοινό, οπότε υπολογίζεται πως θα είναι οικονομική, αλλά περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας θα έχουμε κατά την διάρκεια του MWC 2012. Η ίδια η Acer αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει «νωρίς το καλοκαίρι του 2012».

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα διαθέτει οθόνη στις 3,7 ίντσες, με ανάλυση 800χ480, κάμερα στα 5MP, RAM στα 512MB, μνήμη 1GB και (μονό) επεξεργαστή χρονισμένο στα 1GHz.

    Το ότι θα έρχεται με ενσωματωμένο το Android Ice Cream Sandwich, είναι φυσικά ένα από τα plus, αλλά και το γεγονός πως θα βγει αρχικά σε τρία χρώματα. Μαύρο, λευκό και ροζ. Κάποιοι λένε πως βγαίνουν ένας σκασμός από entry-level Android συσκευές. Κι εμείς, βλέποντας το Liquid Glow της Acer τους λέμε πως λίγες από αυτές είναι διασκεδαστικές στην όψη. Διαφωνείτε;

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles