15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Acer PM161Q: Μια κομψή, φορητή οθόνη για επαγγελματίες που κινούνται διαρκώς

    Η Acer παρουσίασε την PM161Q, μία νέα, φορητή οθόνη 15,6 ιντσών με επαγγελματική ποιότητα για όσους εργάζονται εν κινήσει. Η 15,6 ιντσών οθόνη PM161Q της Acer είναι πολύ ελαφριά, αφού ζυγίζει μόλις 0,97 kg.

    Η λεπτή της σχεδίαση (2 cm) έχει ως αποτέλεσμα να μη καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ χωράει άνετα σε τσάντες για notebook, καθιστώντας την ιδανική λύση για επαγγελματίες και φοιτητές εν κινήσει. Χάρη στη μοναδική του φορητότητα, το PM161Q είναι επίσης κατάλληλο για χρήση ως δεύτερο monitor σε παρουσιάσεις διπλών οθονών. Η νέα οθόνη PM161Q 15,6 ιντσών της Acer σε Full High Definition IPS σας απαλλάσσει από το χάος και κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, με ένα μονό καλώδιο USB Type C, το οποίο συνδέεται σε smartphone, tablet ή laptop.

    Έτσι, μπορείτε να μοιράζεστε και να μεταφέρετε δεδομένα, ενώ παράλληλα φορτίζετε τη συσκευή σας. Επιπρόσθετα, προσφέρει ευρεία γωνία θέασης 170°, χάρη στην τεχνολογία IPS panel, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μοιράζονται όλα όσα προβάλλονται στην οθόνη τους, με τους συναδέλφους ή το κοινό τους. Η οθόνη PM1 της Acer διαθέτει επίσης Acer VisionCare, που περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Flickerless, BlueLightShield, ComfyView και low-dimming, για να κάνει ακόμα πιο άνετη τη θέαση, κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων χρήσης και να ελαχιστοποιήσει την κούραση των ματιών.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Η οθόνη PM161Q της Acer είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη ξεκινώντας από 199 €. Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα παραπάνω, επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής ή το www.acer.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles