13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ΑΧΕΠΑ Αμερικής: Τίμησε τον επιχειρηματία Νικόλα Σιακόλα για την προσφορά του

    nikolas shiakolas

    Τον κύπριο επιχειρηματία κ. Νικόλα Σιακόλα, CEO της Cablenet, τίμησε η Ανώτατη Αρχή της ΑΧΕΠΑ Αμερικής, για τη μεγάλη και δημιουργική προσφορά του στα πλαίσια των αξιών που αφορούν την ατομική και επιχειρηματική αριστεία. Πιο συγκεκριμένα, σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, η Ανώτατη Αρχή της ΑΧΕΠΑ Αμερικής, διά του Ανωτάτου Προέδρου της κ. Ανδρέα Ζαχαριάδη και παρουσία Προέδρων και Ανωτέρων στελεχών της ΑΧΕΠΑ Αμερικής, Καναδά και Ευρώπης, αλλά και Ανωτάτων πολιτικών στελεχών και επιφανών Κύπριων επιχειρηματιών, απένειμε στον κ. Νικόλα Σιακόλα, την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση “2017 AHEPA Academy of Achievement Award in Business” για τη μεγάλη δημιουργική προσφορά του στον επιχειρηματικό τομέα, μέσα στα πλαίσια των αξιών που αφορούν την ατομική και επιχειρηματική αριστεία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο σημείο μηδέν στο Μανχάταν, που κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Η ΑΧΕΠΑ έχει ήδη μαζέψει κοντά στα 700 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ από το $1 εκατομμύριο που έχει δεσμευτεί. Το έργο υπολογίζεται σε περίπου $40 εκατομμύρια και θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2018. Εκτός από την ΑΧΕΠΑ και τις ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες στις ΗΠΑ, δωρεές έχουν έρθει από όλο τον κόσμο.

    Σχετικά με την ΑΧΕΠΑ:

    Ο διεθνής οργανισμός ΑΧΕΠΑ είναι ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ελληνικός οργανισμός της Αμερικής με περισσότερα από 500 τμήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Ευρώπη και με αδελφικά τμήματα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ιδρύθηκε το 1922 για την προστασία των Ελληνοαμερικανών από τα δεινά της μισαλλοδοξίας, και η αποστολή του είναι να προωθεί τα ιδανικά του Ελληνισμού, της φιλανθρωπίας, της εκπαίδευσης, της αστικής ευθύνης και την οικογενειακή και ατομική αριστεία. Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΧΕΠΑ μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα http://www.ahepa.org/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles