18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αχόρταγος ο Elon Musk! Σκάει 43 δισεκατομμύρια για να εξαγοράσει το Twitter!

    O γνωστός δισεκατομμυριούχος Elon Musk είναι γνωστό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γλυκοκοιτάζει προς την μεριά του Twitter (ήδη κατέχει το 9% των μετοχών). Τώρα, ο δημοφιλής entrepreneur ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο… deal, καθώς σε μια πρόσφατη ομιλία του γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να εξαγοράσει το σύνολο των μετοχών του Twitter (100%) αντί του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος για να ξεκλειδώσει την τεράστια δυναμική της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους. Σε μια πρόσφατη ομιλία του στο πλαίσιο ενός TeDX event, o ίδιος ο Musk παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει σε αυτή τη φράση κατά πόσο θα μπορέσει να προχωρήσει το deal, ενώ το γεγονός ότι η μετοχή του Twitter δεν σημείωσε άνοδο μαρτυράει πως από την μεριά των μετόχων επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενδεχομένως θα αρνηθούν την εκχώρηση των μετοχών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της Tesla έπεσε κατά 3%, λόγω του γεγονότος η απόπειρα του τρομερού Elon να αποκτήσει το Twitter ενδέχεται να θεωρηθεί μια κίνηση αντιπερισπασμού. Αναμφίβολα, η κίνηση του παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και θα μας απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles