20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Άδεια για πειραματική χρήση και δοκιμές της τεχνολογίας των δικτύων 5G ζήτησε η Apple

    5g

    Άδεια για πειραματική χρήση και δοκιμές της ασύρματης τεχνολογίας επόμενης γενιάς δικτύων 5G  ζήτησε η Apple, σύμφωνα με έγγραφο που κατατέθηκε στην FCC και ανακαλύφθηκε από την ιστοσελίδα Business Insider. “Η Apple Inc. επιδιώκει να αξιολογήσει την απόδοση της κυψελοειδούς ζεύξης σε περιβάλλον άμεσης διαδρομής και πολλαπλών διαδρομών μεταξύ πομπών και δεκτών σταθμών βάσης που χρησιμοποιούν αυτό το φάσμα”, γράφει η Apple στην αίτησή της. Συνέχισε, λέγοντας ότι: “Αυτές οι εκτιμήσεις θα παράσχουν δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία των συσκευών στα μελλοντικά δίκτυα 5G των παρόχων”. Οι δοκιμές της εταιρείας θα γίνουν σε δύο γεωγραφικές τοποθεσίες: στο Milpitas και στο Cupertino για χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να υπερβεί τους 12 μήνες, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που προέρχεται από τους Rohde και Schwarz, A.H. Systems και Analog Devices.

    Κατά την διάρκεια όλων αυτών των επαναλαμβανόμενων δοκιμών θα χρησιμοποιηθούν οι ζώνες φάσματος 28 και 39 GHz, οι οποίες ήταν μεταξύ εκείνων που άνοιξε η FCC πέρυσι για τους σκοπούς της ευρυζωνικής σύνδεσης 5G επόμενης γενιάς.

    Παραμένει άγνωστο το γιατί η Apple ασχολείται τώρα με αυτές τις δοκιμές, και τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό, όμως οι πάροχοι όπως η AT & T, η Verizon η Sprint και η T-Mobile, δοκιμάζουν επί του παρόντος δίκτυα 5G για την ανάπτυξη της τεχνολογίας τα επόμενα χρόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles