13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αδύναμο Wi-Fi; Κανένα πρόβλημα με το νέο WiFi Repeater+ ac της devolo!

    Το νέο devolo WiFi Repeater+ ac επεκτείνει το σήμα του router και φέρνει το Mesh WiFi με μία ταχύτητα μετάδοσης στα 1,200 Mbps σε όλο το σπίτι. Είναι ιδιαίτερα έξυπνο: το σήμα του WiFi μεταδίδεται στις συσκευές με την τεχνολογία beam forming για γρήγορο και σταθερό δίκτυο. Επιπλέον, το crossband repeating επιτρέπει ιδανική χρήση του εύρους ζώνης στα 2.4 GHz και 5 GHz. Το νέο devolo Repeater+ ac διαθέτει δύο θύρες LAN και ενσωματωμένη πρίζα.

    devolo WiFi Repeater+ ac: τέλος στις αργές συνδέσεις

    Το νέο devolo WiFi Repeater+ ac είναι ιδανικό για να καταπολεμήσει το αδύναμο σήμα WiFi σε δωμάτια που βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Η οικονομική λύση που υπόσχεται βελτιωμένο οικιακό δίκτυο είναι εδώ και είναι ειδικά σχεδιασμένη με ένα στόχο:  γρήγορη σύνδεση για όλη την οικογένεια. Το WiFi Repeater+ ac χρησιμοποιεί συχνότητες στα 2.4 GHz αλλά και στα 5 GHz με την τεχνολογία crossband repeating για σταθερή σύνδεση. Αφού το Repeater είναι συμβατό με πρωτόκολλα WiFi από 2 έως 5 (b, g, n, ac), είναι ιδανικό για να παρέχει γρήγορο Internet στις συνδεδεμένες συσκευές. Επιπλέον, διαθέτει και δύο θύρες για σύνδεση με καλώδιο Ethernet, που επιτρέπει γρήγορη σύνδεση στο Internet για κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές ή συσκευές streaming. Τέλος, με την ενσωματωμένη πρίζα, δεν θα χρειαστεί να στερήσετε το ρεύμα από καμία συσκευή.

    Εύκολη εγκατάσταση με το home networking app

    Χάρη στο WPS (WiFi Protect Setup), είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το WiFi Repeater+ ac: όταν το συνδέσετε στην πρίζα, θα λάβει κατευθείαν τις ρυθμίσεις του δικτύου από τον router μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού! Αν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη δωρεάν εφαρμογή devolo Home Network app, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτησή του. Το repeater είναι συμβατό με όλα τα router και τα access points. Παρόλα αυτά, είναι πολύ βολικό και για την επέκταση ενός δικτύου devolo WiFi που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Powerline, η οποία  συνήθως χρησιμοποιείται σε μεγάλα διαμερίσματα ή πολυώροφα σπίτια. Αυτό είναι εφικτό, επειδή το repeater χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό σύστημα όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Magic, και έτσι μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα ήδη υπάρχον δίκτυο devolo Magic Powerline. Μέσα από το home network app μπορείτε να δείτε και αναλυτική λίστα με τα προϊόντα devolo που έχετε στο devolo δίκτυο σας.

    Mesh Wi-Fi: μοντέρνα τεχνολογία για άριστο δίκτυο

    Ως μέλος της οικογένειας devolo, το WiFi Repeater+ ac χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες των «συγγενικών» του συσκευών, προσφέροντας όλες τις λειτουργίες Mesh, διασφαλίζοντας ότι όλες οι συσκευές έχουν άριστη ασύρματη σύνδεση. Χάρη στο «fast roaming», τα smartphones, τα tablets κλπ. είναι πάντα συνδεδεμένα στο ιδανικό WiFi hotspot (client steering). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι χρήστες του WiFi μετακινούνται συνεχώς μέσα στο σπίτι με τις συσκευές τους εν ώρα δράσης, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας βίντεο-κλήσης. Για ακόμα καλύτερη ταχύτητα μεταφοράς, το repeater, χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζετε «Beamforming» η οποία βρίσκει την κεραία της συσκευής που χρειάζεται σύνδεση στο Internet και έτσι μπορεί να την ακολουθεί μέσα στο χώρο. Με τον τρόπο αυτό, η απόδοση του WiFi βελτιώνεται. Χάρη στη λειτουργία «airtime fairness», οι γρήγορες συσκευές που είναι συνδεδεμένες παίρνουν αυτόματα μεγαλύτερη προτεραιότητα από άλλες συσκευές, ώστε να μην δέχονται καθυστερήσεις από άλλες, παλαιότερες συσκευές με περισσότερες απαιτήσεις. Τέλος, με το έξυπνο «band steering» να λειτουργεί στο background, διασφαλίζεται μια αδιάκοπη σύνδεση υψηλών αποδόσεων μέσα από την αυτόματη εναλλαγή από τη συχνότητα των 2.4 GHz στη συχνότητα των 5 GHz.

    Multi-user MIMO και WPA3: WiFi για όλους

    Το repeater είναι ειδικά προγραμματισμένο για να υποστηρίζει μεγάλες μεταφορές δεδομένων. Είναι γεγονός ότι σε ένα σπίτι, τις περισσότερες ώρες, μια γρήγορη σύνδεση απαιτείται από αρκετές συσκευές και όχι από μια. Η τεχνολογία MU-MIMO (multi-user multiple input και multiple output) παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το σημείο. Επιτρέπει στο νέο devolo Repeater+ ac να επικοινωνεί ταυτόχρονα με αρκετές συσκευές. Αυτό συνεπάγεται τα εξής: γρήγορη, σταθερή, μα πάνω από όλα, ασφαλής σύνδεση στο Internet για όλους. Επιπλέον, οι συνδέσεις προστατεύονται από τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα ασφάλειας WPA 2 και WPA 3.

    Πιο ευέλικτο: repeating mode ή access point mode

    Το νέο WiFi Repeater+ ac προσφέρει στους χρήστες μέγιστη ευελιξία: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια συσκευή επέκτασης WiFi (repeating mode) ή μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο, ανεξάρτητο δίκτυο WiFi ως ένα ανεξάρτητο access point (access point mode). Η χρήση του ως ένα access point μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σημαντική όταν σε ένα σπίτι υπάρχει ήδη εγκατεστημένη LAN καλωδίωση, όπου εκεί το devolo Repeater+ ac πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κάλυψη WIFi σε αυτό τον χώρο.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Το devolo WiFi Repeater+ ac είναι διαθέσιμο σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στην προτεινόμενη τιμή των 69,90€ (μαζί με τον ΦΠΑ). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε – Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. +30 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles