15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτά είναι τα Huawei P20 Pro, P20 και P20 Lite

    Ακόμη μία μέρα, ακόμη μία σημαντική διαρροή που αφορά τις επερχόμενες προτάσεις της σειράς P20 της Huawei. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Evan Blass διέρρευσε στο twitter φωτογραφίες από τις συσκευές και μάλιστα σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές.

    Huawei P20 series leaks

    Μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ των P20 και P20 Pro από τον αριθμό των αισθητήρων κάμερας που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Πρόκειται για δύο στην περίπτωση του πρώτου και τρεις στην περίπτωση του δεύτερου. Όσο για το πιο οικονομικό P20 Lite, μπορείτε να το ξεχωρίσετε από τα ελαφρώς “παχύτερα” πλευρικά bezels και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος πίσω.

    Huawei P20 series leaks2

    Το Huawei P20 Pro είναι φυσικά το πιο ισχυρό από τα τρία, διαθέτοντας οθόνη AMOLED 6 ιντσών και chipset Kirin 970. Πρόκειται για το κορυφαίο SoC της Huawei, με Neural Processing Unit με δυνατότητες AI. Το P20, από την πλευρά του, αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED 5,7 ιντσών και chipset Kirin 970 και σε αυτή την περίπτωση. Όσο για το P20 Lite θα έρθει πιθανώς με οθόνη AMOLED 5,6 ιντσών, που τροφοδοτείται από Kirin 659 SoC.

    Και οι τρεις προτάσεις έρχονται με εγκοπή στο πάνω μέρος τους, για την εμπρόσθια κάμερα και τους αισθητήρες, στο δρόμο που “χάραξε” το iPhone X.

    Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν πληροφορίες και για την τιμολόγηση στην Ευρώπη των συσκευών, που αναμένεται να παρουσιαστούν από τη Huawei στις 27 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles