20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά τα fidget spinners μπορούν να γυρίζουν για περισσότερο από πέντε λεπτά

    Λίγοι δεν έχουν υποκύψει ακόμη στη μανία της εποχής, τα fidget spinners. Τα μικρά gadgetάκια που πλέον τα βλέπουμε παντού ανακουφίζουν από το στρες και μπορούν να σας προσφέρουν μία εναλλακτική …ηρεμίας ή παιχνιδιού, παντού και πάντα. Θεωρείται ότι βοηθούν σε θέματα συγκέντρωσης ή νευρικότητας, όσους υποφέρουν από υπερβολικό άγχος, ακόμη και σε περιπτώσεις ατόμων με σύνδρομο ΔΕΠ-Υ ή που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

    Παρόλο που εφευρέθηκαν στη δεκαετία του 1990, τα fidget spinners έγιναν δημοφιλή μόλις φέτος! Οι προτάσεις όμως που σας παρουσιάζουμε όμως δε μοιάζουν με τα απλά “φτηνιάρικα” fidget spinners που θα βρείτε παντού, ακόμη και στα περίπτερα, αλλά προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

    fidget spinners

    Στο easytechnology.gr βρήκαμε fidget spinners με τέσσερα γρανάζια, όπως αυτό βλέπετε και στη φωτό, από ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά κατασκευής που κάνουν τη διαφορά. Το βασικό πλεονέκτημά τους είναι ότι γυρίζουν για πολύ περισσότερο από πέντε λεπτά, ενώ τα άλλα που θα βρείτε στην αγορά κατά μέσο όρο ένα με δύο λεπτά, ενώ φυσικά είναι σχεδόν απίθανο να σας χαλάσουν γρήγορα όπως άλλες οικονομικές υλοποιήσεις. Με το που τα πιάσετε στα χέρια σας θα καταλάβετε τη στιβαρότητα της κατασκευής τους και το γεγονός ότι αξίζουν το κόστος που θα πληρώσετε γι’ αυτά καθώς θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό στο νέο σας χόμπι.

    32424

    Τα ξεχωριστά fidget spinners που σας παρουσιάζουμε θα τα βρείτε στο easytechnology.gr σε αρκετά χρώματα (ενδεικτικά δείτε το ασημί, το μπλε και το χρυσό).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles