13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή η 27χρονη θέλει να γίνει η νεαρότερη που θα επισκεφθεί και τις 196 χώρες του πλανήτη (και στο μικρότερο χρονικό διάστημα)

    Πόσες χώρες του κόσμου έχετε επισκεφθεί; Μετρήστε αλλά ακόμη κι αν βγουν πολλές, π.χ. 50, δύσκολα θα έχετε επισκεφθεί και τις 196. Αν πάλι το έχετε κάνει, περιμένουμε σχόλιο στο παρόν θέμα. Anyway, εκείνο που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι ο θαυμασμός μας για μία 27χρονη, την Cassandra De Pecol, η οποία έχει βάλει ως στόχο ζωής να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον πετύχει.

    cassandra-de-pecol-2

    Από τον Ιούλιο του 2015 (πριν ένα χρόνο και κάτι δηλαδή) έχει καταφέρει να επισκεφθεί 181 χώρες και βρίσκεται 40 μέρες μακριά από το στόχο της να επισκεφθεί και όλες τις υπόλοιπες, ώστε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που έχει επισκεφθεί όλο τον κόσμο στο μικρότερο χρονικό διάστημα, όντας βέβαια και η νεαρότερη.

    cassandra-de-pecol

    Ονομάζει την περιπέτειά της Expedition196 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ή του expedition196.com.

    Όσο για το πώς πληρώνει τα ταξίδια; Με τη βοήθεια χορηγών που διαφημίζει στον περίφημη λογαριασμό της. Άξια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles