12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτή η premium μηχανή υπογραφής με μηχανισμούς ρολογιού είναι ό,τι πιο όμορφο (και απελπιστικά ακριβό) θα δεις σήμερα

    Φανταστείτε ότι είστε ένας δισεκατομμυριούχος που έχει κουραστεί να βάζει υπογραφές για όλα αυτά που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του. Υπάρχει λύση και είναι πιο premium από μία απλή σφραγίδα. Είναι η μηχανή υπογραφής της εταιρείας Jaquet Droz που χρησιμοποιεί εξελιγμένους μηχανισμούς ρολογιού για να αναδημιουργήσει την υπογραφή σας με μοναδικό τρόπο.

    jaquet-droz_mas_ambiance

    Η εταιρεία πάρει το όνομά της από τον αργυροχρυσοχόο και κατασκευαστή αυτοκινήτων Pierre Jaquet-Droz που έζησε το 18ο αιώνα. Αντικείμενό της είναι η σχεδίαση old-school μηχανικών αριστουργημάτων, χρησιμοποιώντας ελατήρια και γρανάζια. Είναι περισσότερο γνωστή για τα ρολόγια της, ωστόσο, πριν τέσσερα χρόνια, δημιούργησε και αυτήν τη Signing Machine.

    jaquet-droz_mas_front

    Κάθε κομμάτι φτιάχνεται κατά παραγγελία, καθώς απαιτεί έναν ειδικά προσαρμοσμένο μηχανισμό για την αναδημιουργία των κινήσεων της πένας, οι οποίες είναι απαραίτητες για να μιμηθεί την υπογραφή ενός πελάτη – να σημειωθεί ότι ένα αντίγραφο της υπογραφής σας πρέπει να συμπεριληφθεί στην παραγγελία σας. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε να διακοσμήσετε το περίβλημα του μηχανήματος με τον τρόπο που θέλετε.

    Όσο για το κόστος της Signing Machine αυτής είναι …367.500 δολάρια, αλλά, είπαμε, στο σενάριό μας είστε δισεκατομμυριούχος, οπότε δεν κολλάτε σ’ αυτά τα πράγματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles