18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς λογαριασμοί Instagram

    To κοινωνικό δίκτυο που τα τελευταία χρόνια κλέβει τις καρδιές μας όσο λίγα. Το Instagram, το “άντρο” των σέλφις, των ντακφέισις μέχρι τελικής πτώσης, των κοντινών πλάνων σε δημιουργίες σεφ, των φρέντος με φόντο τη θάλασσα στη χώρα μας. Ποιοι είναι όμως οι 10 πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στον πλανήτη. Ιδού… Μην περιμένετε εκπλήξεις, οι σελέμπριτις είναι εδώ μαζί με όλη (σχεδόν) την οικογένεια Καρντάσιαν.

    1. Taylor Swift

    tailor

    Πρωτιά! 68,9 εκατομμύρια followers για την αμερικανίδα pop star που ωστόσο νιώθει την καυτή ανάσα της Selena Gomez και όλοι λένε ότι θα της πάρει την πρωτιά σύντομα. Λίγο τη νοιάζει βέβαια, καθώς έκλεισε ένα χρόνο με τον Calvin Harris και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

    2. Selena Gomez

    selena

    Μπορεί η σχέση της με τον Justin Bieber να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο οι fans της την ακολουθούν έως και σήμερα. Έχει 68,9 εκατομμύρια followers στο Instagram με τόσο ανερχόμενες τάσεις που σύντομα αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της λίστας.

    3. Kim Kardashian

    kim

    Η “βασίλισσα” της γνωστής οικογένειας έχει 63,3 εκατομμύρια followers και συζητείται όσο καμία από τις αδερφές της. Όπως π.χ. με την πρόσφατη γυμνή φωτογραφία της που έσπασε το Internet.

    4. Ariana Grande

    ariana

    Από το Broadway, στο Nickelodeon και από εκεί σε μία μουσική καριέρα εν εξελίξει. 62,8 εκατομμύρια followers για ακόμη μία sexy παρουσία σε αυτή τη δεκάδα που ακολουθούν ο ένας fan μετά τον άλλο. Στο account θα απολαύσετε και πολλά αγαπημένα της… σκυλάκια.

    5. Beyonce Knowles

    beyonce

    62,6 εκατομμύρια followers για την “παλιά καραβάνα” που παραμένει ζουμερή και σέξι ακόμη και σήμερα. Ποιος δεν αγαπά τη Beyonce και δε της χαρίζει απλόχερα τα likes του;

    6. Justin Bieber

    justin

    Τον ανακάλυψε ένας παραγωγός στο Youtube και έγινε σύντομα ένας από τους δημοφιλέστερους pop καλλιτέχνες στον κόσμο. Οι “Beliebers” είναι πλέον πολλοί (και πολλές), και στο Instagram o 22χρονος πλέον Καναδός έχει 61,2 εκατομμύρια followers.

    7. Kylie Jenner

    kylie

    Ακόμη μία “Kardashian” στο Instagram με 53,9 εκατομμύρια followers. Η μικρότερη όλων, η ούτε 18ετών ακόμη Kylie Jenner βομβαρδίζει τους fans της με selfies, selfies και selfies. Θέλουν κάτι άλλο;

    8. Cristiano Ronaldo

    cristiano

    Ένας αθλητής στη λίστα. 51,3 εκατομμύρια followers έχει ο Πορτογάλος που φαίνεται ότι είναι ο περισσότερο… star ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

    9. Kendall Jenner

    kendall

    Το πλήρωμα των “Kardashians” έχει πολλά μέλη τελικά και η 20χρονη Kendall Jenner δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δεκάδα με 51,2 εκατομμύρια followers.

    10. Nicki Minaj

    nicki

    Η σέξι ράπερ, τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει 50,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, που απολαμβάνουν τις πόζες και τα πολύχρωμα και εκκεντρικά ρούχα της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles