11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της Nintendo στο σημαντικότερο πρόβλημα του Switch

    Λίγες εβδομάδες μόνο έχουν περάσει από τότε που η Nintendo ξεκίνησε τη διάθεση του πολυαναμενόμενου Switch, που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια στο χώρο του gaming που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και από κοντά. Στόχος της να επανέλθει όσο γίνεται πιο δυναμικά στο προσκήνιο μετά το “αποτυχημένο πείραμα” με το Wii U. Εκτός από την αρχική μικρή λίστα των διαθέσιμων παιχνιδιών, δεν υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες αναφορές προβλημάτων των χρηστών που να σχετίζονται με την κονσόλα.

    Καταγραφή

    Υπάρχει όμως ένα σημείο το οποίο επικρίνεται από κάποιους χρήστες. Όπως γνωρίζουμε ήδη, ένα από τα καινούρια στοιχεία που εισάγει η κονσόλα είναι το νέο design των ελεγκτών. Οι ελεγκτές Joy-Con αποτελούνται από δυο ξεχωριστά μέρη, που είτε μπορούν να προσδεθούν στο πλάι της κονσόλας, είτε να αφαιρεθούν και να χρησιμοποιηθούν ασύρματα σαν δυο ξεχωριστοί ελεγκτές ή σαν χειριστήριο όταν τοποθετηθούν σε μια ειδική λαβή. Πρόκειται για μια «έξυπνη» κίνηση της εταιρείας, που στόχο έχει να ικανοποιηθούν όσοι περισσότεροι gamers.

    Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πόσες μονάδες επηρεάζονται, αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα που εμφανίστηκε με ορισμένους Joy-Con ελεγκτές. Συγκεκριμένα, το αριστερό τμήμα του χειριστηρίου Joy Con τείνει να χάνει προσωρινά τη σύνδεσή του με την κονσόλα, είτε αυτό χρησιμοποιείται ασύρματα, είτε πάνω σε μια λαβή. Αυτό κάνει τον ελεγκτή να μην αποκρίνεται για περίπου 5 με 6 δευτερόλεπτα. Ορισμένοι χρήστες, ανακάλυψαν ότι η αποσύνδεση και επανασύνδεση των χειριστηρίων με την κονσόλα λειτουργεί, ενώ άλλοι διαπιστώνουν ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα.

    Σε κάθε περίπτωση η Nintendo τοποθετήθηκε επί του θέματος κάνοντας την εξής δήλωση: «Στην Nintendo, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά προϊόντα και θέλουμε η εμπειρία των πελατών μας να είναι η καλύτερη. Είναι σύνηθες με κάθε νέα καινοτόμα τεχνολογία, οι πελάτες μας να έχουν ερωτήσεις και το Nintendo Switch δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν υπάρχουν προβλήματα που να επηρεάζουν ένα μεγάλο αριθμό χρηστών, ενώ τα όποια ζητήματα προκύψουν τα χειριζόμαστε άμεσα, συμπεριλαμβανομένου των αναφορών για το Joy-Con. Θέλουμε οι πελάτες μας να ξεκινήσουν άμεσα τη χρήση του Nintendo Switch και να εκμεταλλευθούν την εμπειρία που αυτό προσφέρει και για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τους καλούμε να επισκεφθούν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα».

    Επιπλέον, όσον αφορά το ζήτημα με τους ελεγκτές πρόσθεσε: «Ο αριθμός είναι αμελητέος. Ο συνολικός αριθμός των επισκευών ή των αιτημάτων για αντικατάσταση του Nintendo Switch, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος με τους ελεγκτές, κινείται στα ίδια επίπεδα με κάθε άλλη κονσόλα που έχει παρουσιάσει η Nintendo μέχρι σήμερα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles