19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το sequel του Blade Runner

    Τον Ιούνιο του 2013 είχαμε ακούσει πρώτη φορά για την πιθανότητα να υπάρξει συνέχεια στο sci-fi classic του Ridley ScottBlade Runner. Η δύναμη του Χόλιγουντ είναι τεράστια και έτσι στην πορεία αντιμετωπίστηκαν με ευκολία εκείνοι που έχουν αμφιβολίες εάν θα πρέπει να μπαίνουν σε sequel διαδικασίες τέτοια φιλμ ορόσημα. Μετά από 35 χρόνια λοιπόν η επιστροφή είναι γεγονός, κάτι που επιβεβαιώνει και το πρώτο concept art της ταινίας.

    Concept art from the Untitled Blade Runner Sequel.
    Concept art from the Untitled Blade Runner Sequel.

    Ο Harrison Ford θα είναι εκεί και θα υποδυθεί ξανά τον θρυλικό πλέον Rick Deckard, με τον Ryan Gosling να έρχεται για να δώσει νέα πνοή στο έργο. Ο Scott ωστόσο θα λείπει και τη θέση του θα πάρει ο Denis Villeneuve (Sicario: ο ΕκτελεστήςPrisoners) που θα σκηνοθετήσει, με το ρεπεράζ να έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτό το μήνα.
    Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Hampton Fancher και Μichael Green, που έχουν πατήσει επάνω στην αρχική ιστορία του Fancher και του David Peoples που με τη σειρά του βασίστηκε στη περίφημη νουβέλα του Philip K. Dick «Do Androids Dream of Electric Sheep». Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως η δράση εκτυλίσσεται μερικές δεκαετίες αργότερα από εκεί που αφήσαμε την πρώτη ταινία.
    Πέρα από τους Ford και Gosling στο καστ θα είναι οι Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, Dave Bautista, David Dastmalchian και Hiam Abbass. Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros. στη βόρεια Αμερική και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει να την διανείμει εκτός Αμερικής.

    Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner” είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ridley Scott ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα. Denis Villeneuve, σκηνοθέτης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles