18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η superhero ταινία που ο Ryan Reynolds πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει το Όσκαρ

    Τα τελευταία χρόνια οι σούπερ ήρωες μονοπωλούν το κινηματογραφικό ενδιαφέρον σημειώνοντας απίστευτα ρεκόρ στο box office. Όλο το Χόλιγουντ έχει στραμμένη την προσοχή του στις επερχόμενες δουλειές τους, με τους παραγωγούς να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με τo χρονοδιάγραμμά τους. Αν και η δημοτικότητά τους έχει χτυπήσει κόκκινο, η Ακαδημία Κινηματογράφου εξακολουθεί να μην τους αφήνει να διεκδικήσουν ένα Όσκαρ. Σίγουρα μία υποψηφιότητα για τα κουστούμια ή τον ήχο ή τα ειδικά εφέ συμβαίνει που και που, ωστόσο τα “βαριά” αγαλματίδια παραμένουν απαγορευμένη ζώνη για κάθε Batman, Iron Man, Spider-Man, ακόμα και για τους Avengers.  Αυτό ο Ryan Reynolds πιστεύει πως ίσως αλλάξει σύντομα, κυρίως λόγω μίας ταινίας που μπορεί να σπάσει την παγιωμένη αυτή κατάσταση και να διεκδικήσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Logan.

    reynolds-deadpool

    O πρωταγωνιστής του τεράστιου hit Deadpool εξήγησε στο Variety πως αυτή την πεποίθησή του την βασίζει στο γεγονός πως έχει δει ένα μέρος της ταινίας και το βρήκε απίστευτο. Μπορεί αρκετές από τις τελευταίες παραγωγές της Marvel και της DC να ήταν εξαιρετικά καλογυρισμένες και να έβαλαν όσο γίνεται περισσότερα δραματουργικά στοιχεία δίπλά στο εντυπωσιακό action, ωστόσο φαίνεται πως το φιλμ που έχει ετοιμάσει ο James Mangold είναι εκείνο που, σύμφωνα με τον Reynolds, θα πείσει τελικά την Ακαδημία πως ένα “comic book movie” μπορεί να έχει το ειδικό βάρος όπως κάθε άλλη ταινία.

    logan-wolverine-and-x-23

    Το κύκνειο άσμα του Hugh Jackman είναι η πιο “stripped-down” προσέγγιση που έγινε ποτέ σε σούπερ ήρωα (στη συγκεκριμένη του Wolverine), μία ζόρικη ιστορία για έναν άντρα που πλέον έχει συμφιλιωθεί με το τέλος που έρχεται. Μένει να δούμε εάν αυτό που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου θα αποδειχθεί τόσο δυνατό όσο πιστεύει ο Ryan Reynolds για να χτυπήσει την πόρτα των Όσκαρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles