21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Huawei Mate 10 Lite! (φωτογραφία & πλήρη specs)

    Πληροφορίες που έχουμε μεταδώσει τις προηγούμενες ημέρες θέλουν το Huawei Mate 10 Lite να φτάνει σε ευρωπαϊκές αγορές με κόστος 349 ευρώ, τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη δημοσίευση του ολλανδικού καταστήματος Belsimpel. Τώρα, έχουμε και μία “επίσημη” φωτογραφία -ή μάλλον press render– από τη συσκευή την οποία δημοσιεύει ο Evan Blass, γνώριμος για τις διαρροές του σε smartphones που σπάνια πέφτουν έξω. Βλέπουμε λοιπόν τη mid-range πρόταση της Huawei που πραγματικά κερδίζει το ενδιαφέρον μας σε πολλά σημεία.

    Huawei Mate 10 Lite

    Διαθέτει τέσσερις συνολικά κάμερες (δύο στην εμπρόσθια και δύο στην οπίσθια επιφάνειά της με αισθητήρες 16+2MP αλλά και 13+2MP, αντίστοιχα), ενώ ενσωματώνει οθόνη 5,9 ιντσών με ratio 18:9 (το ίδιο δηλαδή με τα Huawei Mate 10 και Mate 10 Pro) με μικρά bezels. Έρχεται ακόμη με μεταλλική κατασκευή και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του.

    Διαθέτει το Kirin 659 chipset από την ίδια τη Huawei, 4GB RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μπαταρία 3.340mAh. Το Huawei Mate 10 Lite έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 8.0 Oreo με το EMUI 5.1 on top.

    Συνεργάτης του digitallife.gr που είδε τη συσκευή “μακριά από τις κάμερες” σε event της εταιρείας στην Αθήνα μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω (φυσικά ο Evan Blass δε χρειάζεται επιβεβαίωση, έτσι κι αλλιώς), οπότε η επίσημη ανακοίνωση για το Huawei Mate 10 Lite ίσως είναι πλέον μία “τυπική διαδικασία”.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles