22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αυτό είναι το μικρότερο Game Boy που έχεις δει στη ζωή σου!

    Ο Elliot Coll ή αλλιώς “The Retro Future“, είναι γνωστός στους κύκλους των gamers για τη δημιουργία περιεχομένου που συνδέεται με το Game Boy και διαδόχους του, όπως το GBA και το Nintendo DS.

    Πρόσφατα ο YouTuber ανακάλυψε μια μικροσκοπική συσκευή, καθώς περιηγούνταν στο AliExpress ψάχνοντας για ενδιαφέροντα αντικείμενα και, όπως αναφέρει στο video του, “απλά έπρεπε να την αγοράσει!”. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι φυσικά εντελώς ανεπίσημη και δεν έχει αδειοδοτηθεί από τη Nintendo. Αγοράστηκε από τον Coll για περίπου $85. Το μικροσκοπικό μέγεθος δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό στοιχείο του mini Game Boy, καθώς είναι κατασκευασμένο με εκπληκτική λεπτομέρεια.

    Δείτε αναλυτικά το Game Boy μινιατούρα:

    Αυτή η ανεπίσημη και υποτίθεται χειροποίητη συσκευή είναι πλήρως λειτουργική. Με την εναλλαγή του διακόπτη λειτουργίας, η οθόνη ανάβει και εμφανίζει τον οικείο λογότυπο της Nintendo από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, πριν εμφανίσει μια λίστα από pre-loaded games, το οποίο είναι λίγο ύποπτο.

    Σημειώθηκε από τον Coll ότι η συσκευή δεν είχε καμία οδηγία και πολλές λειτουργίες έπρεπε να εξεταστούν μέσω trial και error, αφού πολλά από τα μενού και οι ειδοποιήσεις είναι στα Κινέζικα. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι ένα τόσο μικροσκοπικό αντικείμενο αποτελεί μια λειτουργική κονσόλα είναι πράγματι εντυπωσιακό.

    Διαβάστε επίσης:

    Game Boy Advance: Πως τα παιχνίδια μπορούν να ανακτηθούν από τον ήχο που παράγουν όταν… πεθαίνουν – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles