12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο design των Sony Xperia: Διέρρευσαν τα Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact

    Η Sony Mobile είχε υποσχεθεί ανανέωση του design των Xperia smartphones και τώρα, λίγο πριν την ανακοίνωση των συσκευών στο MWC 2018, ο “συνήθης ύποπτος” Evan Blass μέσω του VentureBeat, διαρρέει τη σχεδίαση των νέων μοντέλων, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

    xperia_xz2

    Έτσι, βλέπουμε ένα χορταστικό, πεντακάθαρο render από το Sony Xperia XZ2, ενώ δημοσιεύονται πληροφορίες και για τα specs των συσκευών.

    Φαίνεται πως το 5,7 ιντσών Xperia XZ2 και το 5 ιντσών Xperia XZ2 Compact διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με μερικές αλλαγές. Έρχονται με τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845 και λειτουργικό Android 8.0 Oreo.

    Το Xperia XZ2 διαθέτει 3D glass και στις δύο πλευρές του αλουμινένιου πλαισίου της συσκευής, προσφέτοντας μεγαλύτερο screen-to-body ratio απ’ αυτό των προηγούμενων Xperia. Το glossy φινίρισμα της συσκευής έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα -μαύρο, ασημί, πράσινο και ροζ- ενώ, στην περίπτωση του XZ2 Compact, συναντάμε πολυκαρβονικό υλικό που αντέχει στις γρατσουνιές. Και οι δύο οθόνες προστατεύονται από Gorilla Glass 5.

    Όσον αφορά τις κάμερες, διαθέτουν το ίδιο 19-megapixel, f/1.8 camera setup του Xperia XZ Premium με 4K HDR και υποστήριξη Super Slow Motion στην Full HD ανάλυση. Η διάταξη της κάμερας πάντως είναι ελαφρώς διαφορετική στο Xperia XZ Compact.

    Όπως και τα Xperia XA2 και XA2 Ultra, τα οποία έκαναν ντεμπούτο στη CES, οι πλάτες των νέων μοντέλων διαθέτουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ξεχωρίζοντάς τον από το power button.

    Ένα ζευγάρι στερεοφωνικά ηχεία “S Force” κοσμούν την πρόσοψη των τηλεφώνων, με το XZ2 (αλλά όχι το Compact) να συμπληρώνει τις ηχητικές δυνατότητες με σύστημα απτικής ανάδρασης που συγχρονίζει τις δονήσεις με τον ήχο.

    Όσον αφορά τέλος τις μπαταρίες τους, το Sony Xperia XZ2 ενσωματώνει μία των 3.180mAh και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ το Sony Xperia XZ2 Compact μία των 2.870mAh.

    Οι δύο νέες κορυφαίες προτάσεις της Sony Mobile θα ανακοινωθούν επίσημα τη Δευτέρα το πρωί στο event της εταιρείας στο MWC 2018, όπου θα βρίσκεται και το digitallife.gr για να σας μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles