15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Surface laptop της Microsoft! (photos inside)

    Αύριο, η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει σε ειδικό event που έχει διοργανώσει για το σκοπό αυτό στην πόλη της Νέας Υόρκης, ένα νέο Surface laptop που αναμένεται να συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει η συγκεκριμένη σειρά συσκευών. Η νέα πρόταση της εταιρείας μοιάζει να αποτελεί την απάντηση της Microsoft στα Chromebook Pixel της Google. Πληροφορίες το θέλουν να εξοπλίζεται με οθόνη PixelSense των 13.5 ιντσών και να γίνεται διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές εκδόσεις (platinum, burgundy, cobalt blue και graphite gold).

    Καταγραφή

    Θα φέρει επίσης ένα πληκτρολόγιο τύπου alcantara, το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε και στο premium Surface Pro 4 πληκτρολόγιο. Προς το παρόν, δεν έχουμε στη διάθεσή μας πληροφορίες όσον αφορά το εσωτερικό hardware, αν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν ότι θα καταφθάσει με μια θύρα USB, μια mini DisplayPort και το συμβατικό Surface power connector. Η Microsoft φαίνεται ότι δεν υιοθετεί τις θύρες USB Type-C για τα Surface laptops.

    surfacelaptop4

    Παράλληλα, θα ζυγίζει 1.25 κιλά, με πάχος 14.47 χιλιοστά στο πίσω μέρος και 9.9 χιλιοστά μπροστά. Η οθόνη περιλαμβάνει 3,4 εκατομμύρια Pixels με ανάλυση 1080p. Αναμένεται να τρέχει μια νέα έκδοση των Windows, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν το όνομα αυτής να είναι Windows 10 S, μια φημολογούμενη εναλλακτική στο Chrome OS. Μείνετε συντονισμένοι στο Digitallife.gr γα να γνωρίζουμε μαζί τι θα ανακοινώσει αύριο η Microsoft.

    surfacelaptop1

    surfacelaptop3

    surfacelaptop8

    surfacelaptop6

    surfacelaptop9

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles