18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το πιο απομακρυσμένο σημείο στον πλανήτη από… οποιονδήποτε άλλον (video)

    Χωρίς σάλτσες και εισαγωγές, το γεγονός είναι ένα: Το Point Nemo στον Ειρηνικό ωκεανό είναι το πιο “μοναχικό” μέρος στον πλανήτη μας.

    point-nemo

    Κι αυτό γιατί πρόκειται για το πιο απομακρυσμένο σημείο από κάθε άνθρωπο που ζει στη γη (2.689 χιλιόμετρα από κάθε άλλο συνάνθρωπό σας) και, όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, ιδανική επιλογή για όσους έχουν βαρεθεί τα πάντα, ανούσιες συναναστροφές, φιλίες και έρωτες που καταλήγουν στον γκρεμό – ξέρετε γενικά κάθε μορφή κοινωνικοποίησης – και θέλουν απλά να μείνουν μόνοι τους.

    Φυσικά, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι μόνο ένας (ή τέλος πάντων πολύ λίγοι) θα έχουν την ιδέα να πάνε εκεί και όχι πόσοι επισκέπτονται μία συνηθισμένη ημέρα την Times Square της Νέας Υόρκης.

    Αν μισείτε κάθε τι ανθρώπινο και νομίζετε ότι μπορείτε να αντέξετε τη μοναχικότητα που υπόσχεται το Point Nemo, μπορείτε από τώρα να αρχίσετε να ονειρεύεστε πώς θα είστε εκεί στο ακόλουθο video.

    Εντελώς ενημερωτικά πάντως το πιο απομακρυσμένο σημείο που έχει κατοικηθεί από ανθρώπους αυτή τη στιγμή είναι το Tristan Da Cunha στο νότιο Ατλαντικό όπου ζουν 264 άτομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles