19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το iPhone 8 concept διαφανούς συσκευής είναι πραγματικά … απίστευτο!

    Το γνωστό κανάλι στο Youtube, «ConceptsiPhone», δημοσίευσε πρόσφατα ένα video, στο οποίο παρουσιάζεται ένα νέο concept του iPhone 8. Είναι γεγονός ότι ο δημιουργός του video αποφάσισε να ξεφύγει από το σύνηθες design των συσκευών και να πραγματοποιήσει νοερά ένα βήμα στο μέλλον. Το αποτέλεσμα; Είναι ένα …διαφανές iPhone 8. Πρόκειται πραγματικά για ένα απίστευτο design, αν και απίθανο να εφαρμοστεί και σε μεγάλο βαθμό μη πρακτικό.

    iphone-8-concept-transparent

    Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν αρκετές διάφανες οθόνες ήδη στην αγορά -για παράδειγμα η Panasonic παρουσίασε στη φετινή έκθεση CES μια HDTV η οποία γίνεται διάφανη όταν απενεργοποιείται- δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αυτού του είδους το design να λειτουργήσει κάποια στιγμή σε ένα smartphone. Πρόσφατες φήμες ήθελαν την Apple να ετοιμάζει μια τέτοια «see-through» συσκευή για το 2017, αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν κάτι τέτοιο πιθανό.

    Κάθε χιλιοστό του εσωτερικού της συσκευής αποτελείται από ηλεκτρονικά κυκλώματα, διάφορα εξαρτήματα και φυσικά την μπαταρία. Με απλά λόγια, ένα διάφανο iPhone θα μας επέτρεπε μόνο να δούμε το εσωτερικό της συσκευής με την πληθώρα αυτών των εξαρτημάτων, κάτι το οποίο απέχει πολύ από αυτό που το video μας περιγράφει. Παράλληλα, το concept video μας υποδεικνύει την πιθανότητα η Apple να ενσωματώσει έναν οπτικό αισθητήρα στο πίσω μέρος και ο οποίος θα συμβάλλει στη μετάδοση των αποχρώσεων του φόντου στο μπροστινό μέρος της οθόνης.

    Υπενθυμίζουμε ότι πριν από αρκετούς μήνες είδαμε ένα «see-through» φορτηγό της Samsung, το οποίο ενσωμάτωνε ένα παρόμοιο σύστημα με κάμερες στο μπροστινό μέρος σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα οχήματα που ακολουθούν να δουν την κίνηση και τις συνθήκες που επικρατούν μπροστά από αυτό.

    samsung-see-through-truck

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles