15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το νέο gadget μπορεί να φορτίσει ασύρματα σχεδόν κάθε συσκευή!

    Η Energysquare, ένα startup από τη Γαλλία, ανέπτυξε μία ενδιαφέρουσα τεχνολογία που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση σχεδόν οποιασδήποτε συσκευής.

    energysquare-multiple

    Η εταιρεία επιδεικνύει την πρότασή της στη φετινή CES 2017. Αποτελείται ουσιαστικά από ένα σύνολο πέντε πολύ λεπτών stickers που λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα charging pad. Κάθε sticker διαθέτει δύο ηλεκτρόδια και ένα Micro-USB, USB-C ή Lightning connector που συνδέεται στη θύρα φόρτισης οποιασδήποτε συσκευής. Εγκαθιστώντας ένα από αυτά τα stickers στο πίσω μέρος του gadget της επιλογής σας, απλά το τοποθετείτε στο pad και… ξεκινά η φόρτιση.

    Η Energysquare χρησιμοποιεί μία καινοτόμα τεχνολογία αγώγιμης φόρτισης που επιτρέπει σε πολλαπλές συσκευές να φορτίζονται την ίδια χρονική στιγμή. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε 3 ή 4 smartphones στο pad και αυτά να φορτιστούν ταυτόχρονα.

    wireless-sticker

    Ένα μικρό μειονέκτημα της πρότασης πάντως είναι ότι το sticker μπλοκάρει τη θύρα φόρτισης της συσκευής σας, έτσι πρέπει να το αφαιρείτε κάθε φορά που θέλετε να τη φορτίζετε με τον κλασικό τρόπο. Όπως σημειώνει πάντως η εταιρεία, στην επόμενη έκδοση του προϊόντος το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί, συμπεριλαμβάνοντας μία θύρα στο πίσω μέρος του.

    Η λύση της Energysquare θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 με κόστος 89 δολάρια.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles