20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αυτόνομο supermarket άνοιξε η Amazon

    Το πρώτο της supermarket χωρίς υπαλλήλους στο Seattle άνοιξε η Amazon. Πιο συγκεκριμένα, σε έναν χώρο 1.000 τετραγωνικών το 1ο Go Grocery της Amazon το οποίο υποστηρίζεται από κάμερες, αισθητήρες στα ράφια, και εξελιγμένο λογισμικό, προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερα από 5.000 προσυσκευασμένα προϊόντα, όπως οργανικά τρόφιμα, κρασιά, τυριά και σχεδόν ό,τι άλλο ζητήσει ο καταναλωτής. Οι αγοραστές μπορούν να εισέλθουν στο κατάστημα, να πάρουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να αποχωρήσουν χωρίς να πληρώσουν σε κάποιο ταμείο.

    Η χρέωση πραγματοποιείται στον λογαριασμό που διατηρεί ο κάθε πελάτης στο Amazon, και η πληρωμή γίνεται από ειδικό app κατά την έξοδο του καταναλωτή από το Go Grocery.

    Υπενθυμίζεται ότι η Amazon ξεκίνησε την ανάπτυξη μη επανδρωμένων καταστημάτων στις αρχές του 2018, ανοίγοντας τότε το πρώτο μικρού μεγέθους κατάστημα χωρίς υπάλληλους.

    Ο αντιπρόεδρος της Amazon, Dilip Kumar, δήλωσε στη The Wall Street Journal ότι δεν υπάρχουν όρια στο μέγεθος του καταστήματος. Επιπλέον, σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά του Bloomberg στα πλάνα της Amazon είναι να ανοίξει 3.000 Go Grocery μέχρι το 2021.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles