15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο τρόπος να κατεβάσετε όλα τα δημοφιλή apps μέσα από το Huawei AppSearch

    Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, οι συσκευές της Huawei από εδώ και στο εξής (συμπεριλαμβανόμενων των P40 series που θα ανακοινωθούν σε δύο μέρες, στις 26 Μαρτίου) θα “τρέχουν” Android AOSP εκδόσεις μαζί με τα HMS (Huawei Mobile Services). Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως δε θα διαθέτουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές της Google, ούτε και το Google Play store, όμως οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν τις εφαρμογές που τους ενδιαφέρουν από το AppGallery store της εταιρείας που θα βρίσκεται προεγκατεστημένο και ήδη χρησιμοποιείται από 400 εκ. χρήστες παγκοσμίως.

    Ωστόσο, κάποια δημοφιλή apps δεν έχουν βρεί ακόμα το δρόμο τους προς το AppGallery και για το λόγο αυτό, η Huawei παρουσίασε το AppSearch app της που μπορείτε να κατεβάσετε από το γερμανικό site της εταιρείας και βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση.

    Εγκαθιστώντας το .apk του AppSearch από εδώ, λοιπόν, μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα τα apps που επιθυμείτε για το Huawei/Honor smartphone σας με HSM χωρίς να καταφεύγετε σε 3rd party stores και αμφιβόλου προελεύσεως .apk αρχεία που ίσως περιέχουν malware. Το Facebook και το WhatsApp είναι δύο παραδείγματα τέτοιων apps που μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε μέσα από το AppSearch.

    Ουσιαστικά, το AppSearch συγκεντρώνει εφαρμογές από 5 δημοφιλή και αξιόπιστα app stores: Τα APKMirror, APKMonk, APKPure, Huawei AppGallery και Amazon App Store.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles