24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Agent Elvis: Προσεχώς στο Netflix animated σειρά με τον Elvis Presley κατάσκοπο

    Μια νέα animated σειρά ετοιμάζει η Sony Pictures Animation για το βασιλιά του Rock And Roll Elvis Presley,  οποία αναμένεται να προβληθεί σύντομα από το Netflix. Πρόκειται για το Agent Elvis, το οποίο θα κυκλοφορήσει με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του μεγάλου μουσικού, που ήταν στις 8 Ιανουαρίου.

    Στη σειρά, ο μοναδικός Elvis Presley θα αλλάξει την κλασική άσπρη στολή του με αυτή του κατασκόπου. Όπως αναφέρει η σύνοψη, θα αναλάβει δράση ως μυστικός κατάσκοπος της κυβέρνησης, προκειμένου να βοηθήσει στην μάχη εναντίον των εχθρικών δυνάμεων που απειλούν τη χώρα. Ο Mike Arnold έχει γράψει το σενάριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ η σειρά έχει δημιουργηθεί από την πρώην σύζυγο του Elvis Priscilla Presley και τον John Eddie.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της σειράς, ενώ ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για το εν λόγω project που αρχικά είχε ονομαστεί “Agent King”. Οι fans πάντως στο Twitter έχουν ήδη εκφράσει τον ενθουσιασμό τους και την ελπίδα ότι θα παρακολουθήσουν ένα rock and roll θρίλερ κατασκοπίας.

    Διαβάστε επίσης: Stranger Things: Αυτές είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστών για την 5η σεζόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles