15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άγιος Νικόλαος: Θάλασσα και οροπέδιο στον καλύτερο συνδυασμό τους

    Ώρα για καλοκαιρινές διακοπές; Επισκεφθείτε τη γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου με τη φημισμένη λίμνη Βουλισμένη, αλλά και τη Σητεία και την Ιεράπετρα.

    Μια βόλτα στην Ελούντα ή η διαμονή σε ένα πολυτελές resort θα σας ξεκουράσει. Κάντε μια βόλτα στο φοινικόδασος του Βάι, επισκεφθείτε το Ζάκρο με τον αρχαιολογικό χώρο και την υπέροχη παραλία, ενώ μην παραλείψετε να πάτε στο Οροπέδιο Λασιθίου, σε υψόμετρο 850 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Dripro Αδιάβροχη θήκη Multi-Purposes

    Αυτή η θήκη έχει πιστοποιηθεί από την SGS (IPX8) για αδιάβροχη προστασία έως και 10 μέτρων. Είναι ιδανική για κινητά τηλέφωνα, παρέχοντας πλήρη πρόσβαση στο μηχανισμό αφής του τηλεφώνου, φωτογραφικές μηχανές χωρίς zoom ή/και τα προσωπικά σας αντικείμενα (κάρτες, χρήματα, κλειδιά κ.λπ), ώστε να είναι ασφαλή από σκόνη, νερό, άμμο, χιόνι οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
    www.nortonline.gr

    Dripro Αδιάβροχη Θήκη για Apple iPad/iPad 2

    Μία ακόμη θήκη με την πιστοποίηση της SGS (IPX8), αυτή τη φορά σχεδιασμένη αποκλειστικά για το iPad. Παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής συμπεριλαμβανομένου και του μηχανισμού αφής της οθόνης του. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να συνδέσετε στο αδιάβροχο καλώδιο της θήκης τα αδιάβροχα ακουστικά αναπαραγωγής ήχου και να ακούσετε μουσική!
    www.nortonline.gr

    Dripro Αδιάβροχη Θήκη για Apple iPhone 4/4S


    Αυτή τη φορά, έρχεται η ώρα του iPhone να προστατευτεί από την υγρασία, αλλά και τη βύθιση στο νερό έως τα 10 μέτρα. Μία θήκη που υποστηρίζει, πέρα από το iPhone, το iPod Touch, καθώς και όλα τα αντίστοιχου μεγέθους smartphones ή MP3 players. Παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου και του μηχανισμού αφής της οθόνης, ενώ σας δίνει και αυτή τη δυνατότητα να συνδέσετε στο αδιάβροχο καλώδιο της αδιάβροχα ακουστικά.
    www.nortonline.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles