14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Άγνωστες πληροφορίες για την ταινία “Τιτανικός” αποκάλυψε ο James Cameron

    Η ταινία «Τιτανικός» αποτελεί σταθμό στην καριέρα του James Cameron και καθιέρωσε ταυτόχρονα το Leonardo DiCaprio και την Kate Winslet στο… «πάνθεον» του Hollywood. Ο σημαντικός σκηνοθέτης πρόσφατα αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για την ταινία που δεν ήταν γνωστές. Μια από αυτές είναι ότι ο DiCaprio παραλίγο να χάσει το ρόλο, παρά το γεγονός ότι αποτελούσε μια από τις πρώτες επιλογές.

    Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω παραγωγή ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον Cameron, ο οποίος έψαχνε τους κατάλληλους πρωταγωνιστές που θα πλαισιώσουν το όραμά του. Αρχικά, είχε σκεφτεί τη Gwyneth Paltrow για να υποδυθεί τη Ρόουζ, όμως αυτό άλλαξε μόλις γνώρισε την Kate Winslet. Ο σκηνοθέτης του Τιτανικού θεώρησε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για το ρόλο.

    Στην περίπτωση του DiCaprio έγινε ένα δοκιμαστικό και όλοι γοητεύτηκαν. Γρήγορα όμως ο Cameron του είπε ότι θέλει να δει αν υπάρχει χημεία με την Winslet.

    O DiCaprio με κάποια έπαρση αρνήθηκε. Έτσι ο Cameron του έσφιξε το χέρι λέγοντας: «Λοιπόν, ευχαριστώ που ήρθες». Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο σοκαρισμένος Leo απάντησε: «Περίμενε, περίμενε, αν δεν διαβάσω, δεν παίρνω το ρόλο.. Έτσι απλά»;

    Διαβάστε επίσης:

    The Old Way: Αρκετές δόσεις… βίας στο πρώτο western του Nicolas Cage

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles