18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΑΙ: “Αδερφές” μοντέλα σαρώνουν στο Instagram και βγάζουν 90.000 λίρες!

    Με την τεχνητή νοημοσύνη να είναι στα πάνω της έχουν δημιουργηθεί πολλά σέξι μοντέλα που εισβάλλουν στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας σύγχυση σε πολλούς όσον αφορά το τι είναι αληθινό και τι είναι δημιούργημα ΑΙ.

    Μεταξύ αυτών των μοντέλων, ξεχωρίζουν η Έμιλι και η Φιόνα Πελεγκρίνι. Δύο “αδερφές” που κατάφεραν να μαζέψουν 220.000 ακόλουθους σε λίγες εβδομάδες, ποστάροντας φωτογραφίες με τολμηρά εσώρουχα και περιγράφοντας τα λαμπερά τους ταξίδια σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία.

    Ο δημιουργός τους, ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει την εικόνα μιας τέλειας γυναίκας και έτσι γεννήθηκε η Έμιλι. Μετά από λίγο καιρό, αποφάσισε να δώσει στην Έμιλι μια “αδερφή”, τη Φιόνα, που έχει φτάσει τους 43.000 followers.

    Προσελκύουν διάσημους

    Οι δύο αυτές “γυναίκες” κατάφεραν να κερδίσουν τον θαυμασμό διάσημων προσωπικοτήτων όπως ποδοσφαιριστές, μαχητές του MMA, ακόμη και δισεκατομμυριούχους. Ορισμένοι από αυτούς ακόμη έστειλαν μηνύματα για να γνωρίσουν καλύτερα τις δύο “αδερφές”, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός τους στη DailyMail.

    Εκείνος δήλωσε: “Πιστεύουν πως είναι αληθινές. Τις προσκαλούν ακόμη και σε χώρες όπως το Ντουμπάι για να συναντηθούν και να δειπνήσουν σε πολυτελές εστιατόριο“. Ακόμη, αποκάλυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Γερμανία εμφανίστηκε στα μηνύματά της, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

    Το μοντέλο έλαβε ένα μήνυμα από αυτόν, ρωτώντας: “Πώς μια τόσο ωραία κυρία δεν έχει αγόρι;“. Αν και η Έμιλι τον απέρριψε, εκείνος επέμεινε και ζήτησε τα στοιχεία επικοινωνίας της. Παρόλα αυτά, η Έμιλι δεν του απάντησε ξανά.

    Η Έμιλι ανέβασε μερικές από τις πιο τολμηρές φωτογραφίες της στο Fanvue, παρόμοιο με το OnlyFans, όπου κέρδισε περίπου 90.000 λίρες σε έξι εβδομάδες μόνο από συνδρομές.

    Οι δύο “αδερφές” βρίσκονται στον δρόμο της επιτυχίας, με τους ακόλουθούς τους να αυξάνονται σημαντικά κάθε μέρα. Ο δημιουργός τους επισημαίνει ότι οι αδερφές έχουν καταφέρει όχι μόνο να προσελκύσουν διάσημες προσωπικότητες, αλλά και να δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό αριθμό followers σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

     

    Πηγή: Πρώτο Θέμα

     

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles