13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To AirMech Arena συνδυάζει tactical gameplay και καταιγιστική δράση!

    Οι Ιάπωνες ως γνωστόν λατρεύουν τα μεγάλα ρομπότ (mechas) που έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνονται και αυτή η αγάπη των Ιαπώνων έχει περάσει εδώ και χρόνια και στην δυτική pop κουλτούρα. Tο Free-to-play game AirMech Arena είναι ένα game, στο οποίο πρωταγωνιστούν επιβλητικά ρομπότ, τα οποία όχι μόνο μπορούν να μεταμορφωθούν αλλά και να κατευθύνουν μίνι στρατεύματα στο πεδίο της μάχης!

    Airmech Arena

    Το εν λόγω game είναι ένα υβριδικό real-time strategy με έντονα στοιχεία action, στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν μία μεγάλη ρομποτική μονάδα και παράλληλα κατευθύνουν μία σειρά από high-tech φουτουριστικές μονάδες. Συγκεκριμένα, στο game της Carbon Games οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 9 διαθέσιμα παντοδύναμα mechs σε μία προσπάθεια να υπερασπιστούν τη βάση τους και παράλληλα να κατακτήσουν τις βάσεις των αντιπάλων, κατευθύνοντας με μαεστρία περισσότερες από 60 πολεμικές μονάδες. Οι δημιουργοί του το περιγράφουν ως μία μείξη ανάμεσα σε DotA και StarCraft και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από gameplay modes, όπως 1vs1, 3vs3 και co-op ενάντια στην AI. Παράλληλα, στο AirMech Arena οι gamers μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 12 unlockable πιλότους και φυσικά ανάλογα και με την πρόοδο τους να ξεκλειδώσουν περισσότερο bonus content, το οποίο θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση τους στο πεδίο της μάχης. To AirMech Arena κυκλοφορεί μετά το Xbox 360 (2013) αυτή την άνοιξη και σε PlayStation 4 και Xbox One και μία γεύση από αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles