21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Airpeak: H Sony μπαίνει δυναμικά στην αγορά των drones!

    Στην αγορά των drones σίγουρα δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η DJI είναι εκείνη που έχει την μεγαλύτερη απήχηση στους καταναλωτές (οι οποίοι ενδιαφέρονται για την χρήστη τους για video recordings και photo shootings), έχοντας δημιουργήσει ένα πανίσχυρο brand. Παρόλα αυτά, η Sony από ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να «προκαλέσει» την DJI, καθώς σχεδιάζει να μπει δυναμικά στην αγορά των drones, μέσω ενός νέου project που το ονομάζει: Airpeak.

    Αν κρίνουμε από το παρελθόν και την πορεία της Sony, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα drones της θα διαθέτουν ότι τελειότερο υπάρχει στον τομέα του imaging hardware. Σε αυτή τη φάση, η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα Airpeak drone την άνοιξη του 2021, για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για το τι έχουν στο μυαλό τους οι δαιμόνιοι Ιάπωνες. Παράλληλα, η Sony πρόκειται να σχεδιάσει το νέο της drone project και με βάση το feeback των fans της. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από τη Sony, αν και σίγουρα θα πρέπει να τα βάλει με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η DJI.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles