17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ακουστικά V-Moda Crossfade M-100 Review: «Η υπέρτατη επαγγελματική εμπειρία»!

    Τα ποιοτικά ακουστικά υψηλών προδιαγραφών αποτελούν «επιτακτική ανάγκη» για όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω στον ήχο. H V-Moda, μία εταιρεία που ειδικεύεται στις επαγγελματικές λύσεις και στον high-fidelity ήχο μας προτείνει το Crossfade M-100, ένα headset που δημιουργήθηκε για τους «απαιτητικούς». Σχεδιασμένο με βάση την κορυφαία ιαπωνική φιλοσοφία στον τομέα του engineering και με την ιταλική φινέτσα να βάζει τις πινελιές της στο design, τα ακουστικά Crossfade Μ-100 έχουν αποσπάσει περισσότερα από 45 βραβεία από τον Ειδικό Τύπο και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους κορυφαίους DJs στον κόσμο. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχουμε να κάνουμε με ένα σετ ακουστικών που περνάει απαρατήρητο και στις γραμμές που ακολουθούν θα μάθετε τους λόγους που τα V-Moda Crossfade Μ-100 μπορούν εύκολα να θεωρηθούν κορυφαία στο είδος τους…

    Vmoda M100 (6)

    Εργονομικός σχεδιασμός και επική αντοχή!

    Βγάζοντας τα V-Moda Crossfade M-100 από την πολυτελή θήκη τους (κατασκευασμένη από… exoskeleton υλικά παρακαλώ πολύ) αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μπροστά σου ένα σετ ακουστικών που μπορούν να υπομείνουν και την χειρότερη… κακουχία. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικά μεταλλικά υλικά που δηλώνουν την τεράστια ποιότητα τους, τα Crossfade M-100 στο θέμα του σχεδιασμού είναι προσεγμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα από τα ατού της επαγγελματικής πρότασης της V-Moda είναι ο μοναδικά άνετος εργονομικός σχεδιασμός που προσφέρει απαράμιλλη άνεση. Το σχεδιαστικό και R&D team της γνωστής εταιρείας έχοντας εμπειρία ετών στον τομέα του άνετου σχεδιασμού ουσιαστικά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, με αποτέλεσμα το εξαγωνικό σχήμα των ακουστικών να βοηθάει στην καλύτερη προσαρμογή.

    Vmoda M100 (4)

    Παράλληλα, τα εργονομικά μαξιλαράκια που περιβάλλουν τους drivers είναι ειδικά σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται εξαιρετικά στα αυτιά του χρήστη τους και να προσφέρουν τέλεια άνεση και full απομόνωση, η οποία ως γνωστόν είναι το Α και το Ω στα pro μουσικά sessions. Αυτό που καταφέρνουν τα V-Moda Crossfade M-100 είναι ότι ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση δεν κουράζουν καθόλου, καθώς σχεδιάστηκαν με γνώμονα τα πολύωρα μουσικά sessions (ένα είσαι επαγγελματίας μουσικός ή DJ και πρέπει να παίξεις μουσική μέχρι το… ξημέρωμα καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο headset που κυκλοφορεί στην αγορά).

    Vmoda M100 (1)

    Εκεί βέβαια που πραγματικά βγάζουμε το καπέλο στα V-Moda Crossfade M-100 είναι στην ασύγκριτη αντοχή τους, καθώς είναι ικανά να επιβιώσουν ακόμη και σε… πυρηνικό πόλεμο! Φέροντας την στρατιωτικού τύπου αντοχή MIL-STD-810G μπορούν να αντέξουν από τις υπερβολικά χαμηλές μέχρι τις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ δεν «μασάνε» στην υψηλή υγρασία, στο σπρέι αλατιού (!) και στην υπεριώδη ακτινοβολία! Μάλιστα, αντέχουν ακόμη και στην επαφή με σταγόνες τσιμέντου (70+ σταγόνες και από ύψος στα 3 μέτρα)! Επιπλέον, τα υπερενισχυμένα καλώδια και 45 μοιρών βύσματα μπορούν να καμφθούν περισσότερο από 1 εκατομμύριο φορές, χωρίς να εμφανίσουν την παραμικρή δυσλειτουργία, ενώ το headband είναι επενδεδυμένο από ποιοτικά STEELFLEX υλικά που το καθιστούν πραγματικά… άφθαρτο! Χωρίς αμφιβολία, τα V-Moda Crossfade M-100 πρόκειται για μία λύση που δεν απογοητεύουν σε θέματα αντοχής.

    Dream Sound!

    Μπορεί η εκπληκτική ανθεκτικότητα να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του V-Moda Crossfade M-100, ωστόσο εκεί που το M-100 περνάει σε άλλο επίπεδο είναι στην ηχητική απόδοση, καθώς μιλάμε πραγματικά για… ονειρεμένο ήχο! Ο 3D Surround ρεαλιστικός ήχος σε συνδυασμό με το καθαρό και βαθύ μπάσο σας επιτρέπει να ακούτε (και να απολαμβάνετε) στο full όλο το ηχητικό φάσμα, ενώ όλο το μεσαίο ηχητικό φάσμα σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε στο μέγιστο κάθε μουσικό όργανο που ακούγεται μέσα από τα ακουστικά (ειδικοί επαγγελματίες στον ήχο έχουν δώσει τα φώτα τους εδώ). Το μυστικό του απίθανου ήχου που προσφέρουν τα ακουστικά κρύβεται στους drivers των 50mm, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε οι εσωτερικοί και εξωτερικοί δακτύλιοι να προκαλούν τον διαχωρισμό του μπάσου.

    Vmoda M100 (3)

    Μάλιστα, ενδεικτικό της ασύγκριτης ακουστικής ποιότητας των M-100 είναι ότι ο crossfade ήχος είναι δοκιμασμένος σε 6 συχνότητες! Και οι (ευχάριστες) εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς η ξεχωριστή πρόταση της V-Moda έρχεται με διπλές εισόδους και V-Cork που σας δίνουν τη δυνατότητα να αναμείξετε δύο πηγές ταυτόχρονα ενώ το V-Cork να προστατεύει τις θύρες που δεν χρησιμοποιούνται με το σφράγισμα τους. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε το εξελιγμένο μικρόφωνο Boom Pro, το οποίο προσφέρει απλόχερα αναγνώριση φωνής και κλήσεων ακόμη και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα (κάτι απολύτως απαραίτητο για gamers), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κουμπί ελέγχου λειτουργεί με όλα τα smartphones και tablets της αγοράς.

    Vmoda M100 (2)

    The ultimate pro headphones!

    Το M-100 απευθύνεται σε Gamers, DJs, audiophiles, επαγγελματίες του ήχου και γενικά σε όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω στον τομέα του ποιοτικού ήχου υψηλών προδιαγραφών. To «βαρύ πυροβολικό» της V-Moda πρόκειται ουσιαστικά για ένα εκπληκτικό «εργαλείο» που αναβαθμίζει ποιοτικά την ακουστική εμπειρία σας και είναι “pro” με όλη τη σημασία της λέξεως! Για εσάς που αναζητάτε το κάτι παραπάνω, το V-Moda M-100 είναι… μονόδρομος και σίγουρα αξίζει και το παραμικρό cent που θα δαπανήσετε για την αγορά του (στοιχίζει 249.99 ευρώ).

    Τα ακουστικά VModa M-100 τα βρήκαμε στην Salas Headphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles