18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αξεσουάρ κινητών, ανακάλυψε τα πιο hot accessories

    Εσύ έχεις εξοπλιστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ κινητών; Δες μερικές από τις προτάσεις μας για τα top smartphone accessories!

    Rims & Buttons, RhinoShield parts

    Αν έχεις iPhone τα RhinoShield parts θα γίνουν το αγαπημένο σου αξεσουάρ για smartphone. Τα ανταλλακτικά buttons και rims, είναι διαθέσιμα σε πληθώρα χρωμάτων για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα και το style σου. Το iPhone σου θα μοιάζει πάντα σαν καινούργιο και θα τραβάει τα βλέμματα όλων με τον super συνδυασμό χρωμάτων. Εσύ θα αρκεστείς σε μία απλή θήκη;

    AirPods cases, Uag

    Η ασύρματη ελευθεριά που σου χαρίζουν τα AirPods είναι εκπληκτικά βολική για την καθημερινότητά σου. Αλλά τους παρέχεις την κατάλληλη προστασία; Οι θήκες AiPods Uag αποτελούν την ιδανική λύση, καθώς είναι φτιαγμένες για να αντέχουν και να θωρακίζουν τα AirPods σου ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για το μοντέρνο design τους. Διαθέσιμες για AirPods και AirPods Pro.
    Wireless chargers, Nomad
    Βάλε τέλος στα καλώδια. Ανακάλυψε τους πιο σύγχρονους και τεχνολογικά προηγμένους ασύρματους φορτιστές και κάνε τη φόρτιση του smartphone σου να μοιάζει παιχνιδάκι. Οι ασύρματοι φορτιστές Nomad διακρίνονται για τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό τους αλλά και για το υψηλής ποιότητας δέρμα, από το οποίο είναι κατασκευασμένοι. Εξοπλίσου με τον δικό σου φορτιστή και δώσε premium style στην επιφάνεια του γραφείου σου.
    Car holders, Spigen
    Οι βάσεις αυτοκινήτου Spigen θα σου λύσουν τα χέρια. Συνήθως, όταν σκέφτεσαι να εξοπλιστείς με αξεσουάρ κινητού, οι βάσεις αυτοκινήτου δεν είναι στις πρωταρχικές σου σκέψεις. Ωστόσο, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ευκολότερη και σε βοηθούν στο να είσαι focus και να βλέπεις το GPS χωρίς να “παίρνεις” τα μάτια σου από τον δρόμο. Διαθέτουν εύκολη και σταθερή τοποθέτηση.

    Για περισσότερα αξεσουάρ κινητών, τσέκαρε στο Mozik.gr!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles