16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αξιόπιστες λύσεις για γρήγορο και ασφαλές Internet για μαθητές και φοιτητές από την devolo

    friends

    Ενώ η φοιτητική ζωή για κάποιους μόλις ξεκίνησε, οι μαθητές έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινή τους ρουτίνα. Τι κοινό όμως έχουν στον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι τους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν ασφαλές και γρήγορο Internet για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των μαθημάτων και της ψυχαγωγίας τους!

    Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα της devolo Hellas έδειξε ότι το 60% των παιδιών στο Δημοτικό έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Αυτό σημαίνει πως οι γονείς θα πρέπει αναζητήσουν και να βρουν  τρόπους που θα διασφαλίσουν αξιόπιστα τη διαδικτυακή ασφάλεια τους για να απολαμβάνουν και αυτά με τη σειρά τους την ψυχαγωγία τους χωρίς άγχος. Πώς θα γίνει αυτό; Μια καλή λύση είναι τα προϊόντα devolo Magic που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν τη δραστηριότητα του παιδιού τους στο Internet μέσα από την λειτουργία Parental control, η οποία τους επιτρέπει να «μπλοκάρουν» τις σελίδες που είναι ακατάλληλες. Παράλληλα, παρέχουν την δυνατότητα στους γονείς να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν το Internet όποτε θελήσουν.

    Τα παιδιά, από την άλλη, θα είναι ευχαριστημένα γιατί θα μπορούν να περιηγηθούν στον κυβερνοχώρο, νιώθοντας ασφαλή και ελεύθερα να ανακαλύψουν τον κόσμο που αφορά στα ενδιαφέροντά τους και στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό το ότι δεν θα νιώθουν την «αυστηρή» παρουσία του γονέα να τα περιορίζει, αλλά θα ξέρουν ότι η τεχνολογία τα προστατεύει από κακόβουλους προορισμούς στο «ταξίδι» τους στο διαδίκτυο. 

    Μια σύνδεση για πολλά άτομα…

    Από την άλλη πλευρά οι φοιτητές, ίσως κληθούν να συγκατοικήσουν με άλλα άτομα στο ίδιο σπίτι. Και μπορεί μεν σε μια κοινή συμβίωση τα πράγματα να λύνονται σχετικά εύκολα σε ότι αφορά τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα, τι γίνεται όμως με το θέμα του  Internet;  Άλλος έχει χρόνο για διασκέδαση και να βλέπει ταινίες ή να παίζει, άλλος πρέπει να ολοκληρώσει μία εργασία ή να αναζητήσει πολύτιμο υλικό για τα μαθήματά του. Εδώ αρχίζουν συνήθως τα προβλήματα, γιατί η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα, ενώ πολλές φορές δεν είναι εφικτή η καλή σύνδεση στα διάφορα σημεία του σπιτιού!

    Η devolo δίνει και σε αυτή την περίπτωση την κατάλληλη λύση με τη σειρά Magic! Συνδέοντας με μια απλή κίνηση ένα προσαρμογέα devolo στην πρίζα, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν Internet σε όλο το σπίτι με γρήγορες ταχύτητες έως και 2400 Mbps. Έτσι, μπορεί ο κάθε ένας να βρίσκεται στο δωμάτιό του και να απασχολείται στο Internet με όποιον τρόπο επιθυμεί, χωρίς να ενοχλείται από τους άλλους και να ανησυχεί για buffering και lags στη σύνδεση. Και αφού όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με το Internet, τότε η συγκατοίκηση θα λειτουργήσει μια χαρά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles